Kaspara meklēšanā iesaistās arī policija; puisis teicis, ka dosies uz Rīgu

Portāls nra.lv 25.novembris 2017, 16:02
 
Ekrānšāviņš/Facebook
Sociālajā tīklā Facebook lūdz palīdzību, lai noskaidrotu, kur atrodas Kaspars Lubāns.

"Nevaram sazināties ar mūsu draugu Kasparu Lubānu. Pēdējā informācija liecina, ka Kaspars ar transportlīdzekli (tumši zilu) VW PASSAT (variant/universāls), numurs KA9929, 24.novembrī ap septiņiem rītā devies virzienā no Līgatnes uz Rīgu.

Kaspars vakar no rīta bijis dzīvoklī pe Spices, atstājis tranportlīdzekli, aizslēdzis durvis un devies prom no dzīvokļa.

Jaunākais info: Ar taxify Kaspars Lubāns ir braucis no Azūras ielas uz Mālu ielu, bet beigās izkāpa Graudu ielas rajonā," vēsta drauga ieraksti Facebook.

Vīrieti meklē arī Valsts policija:

"Šī gada 25.novembrī Valsts policija saņēma iesniegumu par bezvēsts prombūtnē esošu Kasparu Lubānu. 1993.gadā dzimušais jaunietis vakar, 24.novembra rītā, ap pulksten 7.30 telefonsarunā minējis, ka ar savu auto dodas no Augšlīgatnes uz Rīgu. Kopš tā brīža vairs nav zināma K.Lubāna atrašanās vieta.

Kaspara pazīmes: 185 centimetrus garš, vidējas miesasbūves, tumši brūni īsi mati, pelēkas acis, uz pieres rēta. Jaunietis, iespējams, bija ģērbies tumšas krāsas virsjakā, gaiša auduma biksēs, polo džemperī, kājās mokasīni, ap roku pulkstens.

Lūdzam aplūkot attēlā redzamo vīrieti un, ja jūsu rīcībā ir jebkāda informācija, kas sekmētu K. Lubāna atrašanās vietas noskaidrošanu, lūdzam informēt pa tālruni 110 vai vērsties tuvākajā policijas iecirknī," vēsta policja ieraksts Facebook.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:19

Jaunākās diskusijas