Emocionāls stāsts par bērnu piedzīvoto avārijā Rīgā

Portāls nra.lv 29.septembris 2017, 13:30
 
Valsts policija
Ceturtdien Valsts policija informēja, ka ap pulksten 11:48 tika saņemta informācija par ceļu satiksmes negadījumu Hanzas un Strēlnieku ielas krustojumā, Rīgā. Kā vēlāk noskaidrots, tad kāds autovadītājs zaudējis kontroli pār spēkratu un uzbraucis uz ietves, pa kuru tobrīd gājuši mazi bērni. Negadījumā cietuši trīs bērni, kuri nogādāti medicīnas iestādē. Tiesa, ceturtdienas vakarā visi izrakstīti no slimnīcas. Tikmēr sociālajā tīklā facebook viens no bērnu vecākiem ar lūgumu vērsies pie sabiedrības.
"Mazie bērni, kuru grupā ietriecās mašīna Rīgas centrā, pēc avārijas skrēja palīgā saviem notriektajiem maziem draugiem. Audzinātājām bij mati stāvus no redzētā un pārdzīvotā! Bērniņi centās palīdzēt arī mašīnas vadītājam, gribēja to glābt un atbrīvot ārā no sadauzītas mašīnas. Un pēc visa aprakstītā, autovadītāja uzvedība liek domāt, ka viņš neapzinās brīnumu, ka neviens bērns nav gājis bojā un nav sakropļots! Otrādi, viņš rupji izturas pret bērnu vecākiem, neapzinās izdarīto," raksta ieraksta autors.

Māra Antone-Kūķe/Facebook

"Mēs visi notikuma bērnu vecāki, neatkarīgi no bērnu gūtajiem ievainojumiem, pateicamies Augstākiem spēkiem par to, ka mūsu bērni palikuši dzīvi! Dažādas juridiskas un citas nianses var traucēt objektīvi izvērtēt lietas apstākļus.Tāpēc griežamies pie visiem ar lūgumu sniegt jebkuras ziņas un liecības par šo negadījumu - jebkuras detaļas var būt nozīmīgas izmeklēšanas gaitā. Varbūt kāds gājis vai braucis garām šim auto pirms negadījuma, redzējis šofera rīcību. Varbūt kaut kas pirms avārijas likās dīvains vai neparasts?"

Ikviens, kuram ir informācija par notikušo, lūgts sazināties ar ieraksta autoru.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:33

Jaunākās diskusijas