Emocionāli pasakās pazudušā Ivana meklētājiem

Portāls nra.lv 6.jūlijs 2017, 14:00
 
facebook.com/ Viktorija Borina
Svētdienas pēcpusdienā Valsts policija saņēma iesniegumu par to, ka sestdienas rītā no savas dzīves vietas Liepājā izgājis un mājās nav atgriezies piecus gadus vecs zēns. Lai gan pazudušā Ivana meklēšana uzsākta nekavējoties, joprojām piecus gadus veco zēnu nav izdevies atrast.

Jau šīs nedēļas sākumā zēna meklēšanā policijai palīdzēja arī tūkstošiem brīvprātīgo. Starp šiem cilvēkiem bijusi arī meklētāju grupa "Meža vīri", kurai kāda sociālā tīkla facebook lietotāja veltījusi īpaši atzinīgus vārdus.

"Jāsaka paldies un īstu cieņu meklētāju grupai, kura gandrīz trīs diennaktis meklēja pazudušo Ivanu. Minētā grupa pārmeklēja vissarežģītākās vietas- Tosmares purvus, dziļos mežus un piejūras zonu."

facebook.com/ Viktorija Borina

Šajā grupā bijušas arī vairākas meitenes, kurām grūtos brīžos "Meža vīru" grupā esošie puiši snieguši palīdzību. "Neļāva brist purvos, palīdzēja nolaisties no augstiem kalniem, padeva roku, lai varētu uzkāpt uz paaugstinājumiem. Vīri ilgu laiku palika bez ēšanas un ūdens, visi cauri slapji. Brauca uz pāris stundām atpūsties, pēc tam atpakaļ un turpināja neatlaidīgi meklēt," raksta ieraksta autore.

Portāls nra.lv jau informēja, ka otrdien, 4.jūlijā, Valsts policija pateicās ikvienam brīvprātīgajam, kurš palīdzēja meklēt Liepājā pazudušo Ivanu. Bērna meklēšanu turpina likumsargi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:27

Jaunākās diskusijas