FOTO: Manikīre šādi sabojājusi klientes nagus

Portāls nra.lv 5.novembris 2017, 10:30
 
COVI/ SCANPIX
Kāda Lielbritānijas iedzīvotāja dalījusies ar savu stāstu par to, cik ļoti viena manikīra apmeklējuma laikā meistares pamanījušās sabojāt viņas nagus.

Keitija Beneta vairākiem medijiem parādījusi attēlus, kuros redzams, kā izskatās viņas nagi pēc kāda salona apmeklējuma Eseksā. Apmeklētajā salonā sieviete vēlējusies pieaudzēt akrila nagus, tomēr rezultāts pēc tam, kad manikīre pabeigusi darbus bijis patiesi nekvalitatīvs, apgalvo Keitija. Akrila kārta bijusi nevienmērīga, tajā atrodamas bedrītes, viņai izveidota nepiemērota nagu forma un garums.

Salona apmeklētāja nekavējoties informējusi administrāciju, ka padarītais darbs ir nekvalitatīvs, un ka viņai mājās nāksies šos pieaudzētos nagus noņemt. Turklāt sieviete uzstāja, ka negrasās maksāt par šādu nagu pieaudzēšanu.

Portāls "metro.co.uk" vēsta, ka mirkli pēc tam nagu meistare pieskrējusi pie durvīm un Keitijai nav ļāvusi pamest salonu, norādot, ka viņa noņems pieaudzētos nagus. Dāma piekritusi un devusies atpakaļ pie meistares, kura, iespējams, nagu noņemšanu veikusi ne pēc labākās sirdapziņas. Akrila nagu noņemšana veikta ar elektrisko vīli, turklāt meistare nav klausījusies Keitijas iebildumos par to, ka procedūra ir ļoti sāpīga.

Brīdī, kad sieviete lūgusi, lai meistare ir uzmanīgāka, viņa izmesta no salona. Turklāt administrācija draudējusi izsaukt policiju. Tiesa, sieviete norāda, ka salona pārstāvji, iespējams, domājuši, ka viņa nevēlas maksāt par paveikto darbu, tomēr Keitija uzsver, ka pelna pietiekoši un var atļauties samaksāt 35 mārciņas par paveikto darbu.

Sabojāto nagu īpašniece publicējusi attēlus, kuros redzams "meistaru veikums".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:49

Jaunākās diskusijas