Omīte Jelgavā cenšas glābt mazu bērnu, kuram uzbrūk pašu suns

Portāls nra.lv 7.augusts 2017, 17:02
 
Mārtiņš Zilgalvis/ F64 Photo Agency
2017.gada aprīlī sociālajā tīklā facebook tikusi ievietota informācija par kādu divus gadus vecu puisēnu, kura mātei atņemtas aprūpes tiesības un tagad par mazuli rūpējusies omītei. Tiesa, sirmgalvei bijis ļoti grūti parūpēties par bērnu. Sieviete pati ar grūtībām pārvietojas. Portāls "jelgavniekiem.lv" vēst, ka aizvadītās nedēļas beigās ģimenē notikusi vēl kāda nelaime.

Portāls raksta, ka aprīlī Jelgavas atbildīgajām institūcijām nodota informācija par divgadīgu bērnu, kuru audzinājusi omīte. Jau toreiz apkārtēji runājuši par apstākļiem, kādos audzis mazais. Un aizvadītajā piektdienā noticis vēl kāds teju traģisks atgadījums.

"Viena no kaimiņienēm vakarpusē izdzirdējusi kliedzienus, paskatījusies pa logu un ar šausmām ieraudzījusi, ka bērnam uzklupis suns. "Vecāmāte, nokritusi ceļos, sita sunim un kliedza, lai puisēns skrien projām, taču bērns sabijies, ar asiņainu seju bija pieķēries omītei un nekustējās ne no vietas," atklāj kaimiņiene, kura iespējamo līdzcilvēku pārmetumu par jaukšanos svešās lietās dēļ, vēlējās palikt anonīma.

Kaspars Krafts/F64 Photo Agency

Tieši viņa aizskrējusi līdz kaimiņu mājai un izsaukusi neatliekamo medicīnisko palīdzību, informē "jelgavniekiem.lv".

Jelgavas pilsētas slimnīcas pediatre Solveiga Ābola portālam atklāj, ka puisēna traumas nav smagas - suns iekodis ausī un pakausī, bet bērns pagaidām vēl paliks slimnīcā. Pēc vecāsmātes stāstītā, suns uzbrucis negaidīti - viņai licies, ka ķēde ir īsāka un viņš klāt bērnam netiks, taču izrādījies, ka tā tas tomēr nav.

AVOTS: Portāls "jelgavniekiem.lv"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:35

Jaunākās diskusijas