PALĪDZI: Pagaidu mājās kaķi vairs nevar palikt; meklē jaunus saimniekus

Portāls nra.lv 25.jūlijs 2017, 21:00
 
Facebook.com/ Es Esmu Kaķis
Skaisti kaķu bērni, ko tikai ar atsaucīgu cilvēku palīdzību izdevās izglābt no šajās dienās nojauktā grausta Kuģu ielā, ir Tukumā, taču meitene, pie kuras tie ir, netiks galā viena ar šo pulciņu, tādēļ pa vienam kaķi tiek steidzami meklētas pagaidu vai pastāvīgas mājas.

Sociālās vietnes Facebook lapa "Es esmu kaķis" 17.jūlija rakstīja, ka saņemta ziņa no kādas jaunās māmiņas ar bērnu par apmēram gadu vecu kaķenīti un viņas nepilna mēneša veciem bērniņiem, kas atrodas super intensīvās satiksmes vidū Kuģu ielā 15, pie grausta ēkas šķūņa, starp Daugavgrīvas un Staraja Rusas ielu, viesnīcas Radisson Daugava pakājē.

Skaidrs,ka tur liktenis šai ģimenītei nepiedāvās daudz izdzīvošanas iespēju, jo, kad kaķēni vēl pieaugs (kas ir dažu dienu jautājums) un kļūs drosmīgāki, viņi paspers soli ielas virzienā, kur tos neizbēgami notrieks mašīnas.Baidamies, ka ģimenīti notrieks intensīvajā satiksmē

Pirms dažām dienām kaķus pie sevis uzņema divas pašaizliedzīgas meitenes, kas laikā pa daļām noķēra kaķu bērnus ar mammu un nogādāja pagaidu mājās.

Kopā 6 - 7 kaķi nonāca pie meitenēm Tukumā, taču vietas kaķiem izrādījās par maz, tāpēc kaķiem pa vienam tiek meklēti jauni saimnieki.

Par iespējamu palīdzību var rakstīt sociālajā vietnē Facebook lapai "Es Esmu Kaķis".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:35

Jaunākās diskusijas