Vai juristu birojs spēj līdzēt sodītiem šoferīšiem?

Portāls nra.lv 29.jūnijs 2017, 23:32
 
Ekrānuzņēmums no video/ Bez Tabu
Saulgriežu svētku laiks nebeidz pārsteigt. Pavisam nesen soctīklu lietotāju uzmanību pievērsusi kāda interesanta reklāma, kurā kāds juristu birojs , kas atrodas Rīgā, piedāvā pakalpojumus, kas sodītos šoferīšus varētu attaisnot no likumsargu piemērotā soda!
''Sveiki, pamanīju interesantu reklāmu, vai tiešām ir iespējams, ka dzērumā braucošs cilvēks var izbēgt no soda?'' Raidījumam Bez Tabu raksta skatītājs vārdā Gatis.

Aplūkojot biroja mājaslapu, redzami internetā atrodami attēli, kā arī norādes uz policistu neprofesionalitāti kā: ”99% gadījumos Ceļu policijas darbinieki paši pārkāpj likumu. Tādā veidā rodas iespēja apstrīdēt policijas darbinieku lēmumu tiesā un atgriezt vadītāja apliecību,” vēsta raidījums Bez tabu.

Ekrānuzņēmums no video/ Bez Tabu

Tostarp Valsts policijas amatpersonas atzīmē, ka ,protams, jebkuram ir tiesības pārsūdzēt fiksēto sodu, bet tas nenozīmē, ka to vienmēr ir iespējams attaisnot. Zīmīgi, ka juristu birojs atsākās sniegt konkrētākus komentārus raidījumam Bez Tabu, vienīgi minot strādājošo juristu vecumu, kas ir no 50 līdz 80 gadiem.

“Aptuveni 60% konstatēto dzērājšoferu izelpā ir vairāk nekā 1,5 promiles. Tas nozīmē, ka viņi nav nejauši sēdušies pie stūres, tā ir apzināta rīcība,” raidījumam Bez Tabu vēsta Valsts policijas Satiksmes uzraudzības un koordinācijas biroja vadītāja Vineta Mistre.


Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:51

Jaunākās diskusijas