Aizputē atrod apraktu auto un līķi; vai lietā atklāti jauni fakti?

Portāls nra.lv 29.jūnijs 2017, 11:50
 
Ekrānšāviņš no video
Pirms vairāk nekā diviem mēnešiem būvdarbu laikā kādas mājas pagalmā Aizputē atrasta zemē ierakta automašīna. Jau toreiz mediji vēstīja, ka automašīnā, iespējams, atradies arī pirms 17 gadiem pazudušā biznesmeņa Aigara Zikmaņa līķis. Portāls "liepājniekiem.lv" skaidro, vai šajā lietā parādījusies kāda jauna informācija.
Valsts policijas pārstāve Gita Gžibovska portālam "liepājniekiem.lv" pastāstījusi, ka šobrīd turpinās izmeklēšana un tiek gaidīti ekspertīžu rezultāti. Zināms, ka no cilvēka līķa, kas atradies mašīnā palikuši vien kauli, satrūdējuši džinsi, ādas jaka un apavi. Galvaskausā bijušas arī šāviena pēdas, aculiecinieki atklājuši, ka vēlāk atrasta arī lode. Izmeklēšanas gaitā, visticamāk, nekāda papildu informācija no policijas puses arī turpmāk netikšot sniegta.

Saskaņā ar Krimināllikumu personu nevar saukt pie kriminālatbildības, ja no dienas, kad pastrādāts sevišķi smags noziegums, šajā gadījumā slepkavība, ir pagājuši 15 gadi. Noilguma tecējums tiek apturēts tikai tad, ja vainīgais šo gadu laikā pastrādājis vēl citu noziegumu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:40

Jaunākās diskusijas