Latviete Vācijā: Dažas dienas pēc ballītes mirst 16 gadus veca meitene

tautaruna.lv, Lelde Veinberga 30.maijs 2018, 12:10
 
pixabay.com
Vācijā dzīvojošā Indra sociālajos tīklos dalījusies ar skumju gadījumu, kurā dzīvību zaudēja 16 gadus veca meitene. Sieviete vēlas brīdināt vecākus pieskatīt savas atvases.

Pirms neilga laik Latvijas iestādes informēja par augošajām bažām, ka jauniešu vidū pieaug par narkotiku izplatība. Turklāt ir konstatēti gadījumi, kad skolas nevēloties riskēt ar reputāciju atsakās no likumsargu piedāvātām lekcijām.

"Viņa bija ielūgta uz privātu ballīti, pie pazīstamiem cilvēkiem, tur viņai kāds pie dzēriena pievienoja narkotikas"

Muitniekus ļoti satrauc starp jauniešiem valdošā tendence narkotiku pasūtīšanai internetā un to saņemšanai pastā. Tiek uzskatīts, ka tas ir drošākais veids narkotiku iegādē, kas ļauj izvairīties no saķeršanās ar likumsargiem. Daudzos gadījumos narkotikas pasūta individuāli, personīgai lietošanai.

Ar narkotikām saistītu gadījumu dalījusies arī Vācijā dzīvojošā Indra, kuras pilsētiņā pēc cīņas par dzīvību narkotiku dēļ nomira 16 gadus veca meitene.

Ekrānuzņēmums/Facebook

"Mūsu pilsētā notikusi nelaime, nomira 16 gadīga meitene. Viņa bija ielūgta uz privātu ballīti, pie pazīstamiem cilvēkiem, tur viņai kāds pie dzēriena pievienoja narkotikas. Viņa divas dienas pavadīja komā, visi orgāni viens pēc otra pārstāja darboties, līdz viņa svētdien nomira. Lūdzu pabrīdiniet bērnus,draugus un visus ko varat, lai nekas tāds negadās. Runājot ar cilvēkiem apkārtnē, saprotu, ka tas notiek regulāri un visur. Sargiet sevi un savus mīļos!" raksta Indra.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:08

Jaunākās diskusijas