Daudzstāvu mājas liftā Imantā sievietei pa galvu iesit ar pudeli, lai atņemtu somu

Portāls nra.lv 1.decembris 2017, 16:45
 
VP
Novembra beigās Rīgā, Imantā, kāda sieviete iekāpa daudzstāvu mājas liftā kopā ar nepazīstamu vīrieti, ziņo Valsts policija.
Kad sieviete vēlējās kāpt no lifta ārā, svešinieks iesita viņai pa galvu ar pudeli, kā rezultātā sieviete saļima un vīrietis viņai atņēma somu, kurā atradās mobilais telefons, maks ar septiņiem eiro un citas personīgās mantas. Pēc nozieguma ļaundaris aizbēga.

Aculiecinieki izsauca Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestu, kas cietušo nogādāja ārstniecības iestādē.

Valsts policijas Rīgas Kurzemes iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļas policisti, veicot meklēšanas pasākumus, vakar, 30. novembrī, aizturēja aizdomās turēto 1987. gadā dzimušo vīrieti.

Jāpiemin, ka šis vīrietis jau iepriekš bija izsludināts meklēšanā par citu iecirkņu teritorijā izdarītiem noziegumiem. Viņš tiek turēts aizdomās arī par citām analoģiskām laupīšanām.
Turklāt viņš jau iepriekš daudz reižu sodīts par mantiskiem noziegumiem.

Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 176. panta pirmās daļas - par laupīšanu.

Par šādu noziegumu likumā paredzēta brīvības atņemšana uz laiku līdz pieciem gadiem vai īslaicīga brīvības atņemšana, vai piespiedu darbs, vai naudas sods, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

Šobrīd aizdomās turētais atrodas izolatorā un drīzumā tiks lemts par drošības līdzekļa apcietinājuma piemērošanu šai personai.
Cietusī šobrīd atlabst ārstniecības iestādē. Policisti ir atguvuši viņai nolaupīto mobilo telefonu, kurš bija ieķīlāts lombardā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:28

Jaunākās diskusijas