Ieskandinot Ziemassvētkus, Ulubele draugus aicina uz suņu skati pateicības brokastīs

Portāls nra.lv 1.decembris 2017, 14:02
 
Dmitrijs Suļzičs / f64
Šogad pavisam laicīgi, 16.decembrī, sestdienā no plkst. 11.00 līdz 14.00 Ulubelē, Līčos tiek organizētas par tradīciju kļuvušās Ziemassvētku pateicības brokastis. Pasākums tiek veltīts partneriem, draugiem, atbalstītājiem un visiem, kuri par tādiem grib kļūt.
Šajos svētkos patversmes īpašā odziņa būs - SUŅU SKATE, kur viņus izrādīs īpaši, atpazīstami cilvēki. Kā katru gadu ierasts, brokastīs būs jauki, mīļi, silti un gardi.

Šogad Ulubeles Ziemassvētku pateicības brokastīs kā pasākuma īpašā odziņa tiks organizēta suņu skate, kurā piedalīsies Ulubeles suņi - seniori un viņu īpašie pavadoņi. Tā būs iespēja ne tikai iepazīties ar daļu no Ulubelē mītošajiem senioru suņiem, kas tik ļoti ilgojas pēc savām Mājām un Cilvēka, bet arī uzzināt, ko vairāk par Ulubeles Zelta veselības polisēm*, kas darbojas jau kopš 2016.gada maija.

Kā ierasts pasākuma ietvaros atskatīsimies arī uz 2017.gadā paveikto, izteiksim pateicību visiem atbalstītājiem un ziedotājiem, kā arī vienkārši patīkamā un draudzīgā gaisotnē pavadīsim šos svētkus, našķojoties ar latviskiem ēdieniem un sasildoties pie karstvīna krūzes.

Būsi mīļi gaidīts suņu skatē Ulubeles Ziemassvētku pateicības brokastīs 16.decembrī no plkst. 11.00 līdz 14.00 Dzīvnieku patversmē Ulubele, "Ozolainē", Līčos, Stopiņu novadā

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:25

Jaunākās diskusijas