Jaunieti izvaro divi policisti; slimnīcā iebiedēt ierodas uzreiz deviņi likumsargi

Portāls nra.lv 27.novembris 2017, 10:10
 
Facebook
19 gadus veco Annu Čembersu policijas busā esot izvarojuši divi virsnieki, pēc kā sekojis baiss iebiedēšanas mēģinājums, lai atturētu viņu no ziņošanas par likumsargu noziegumu, ziņo Daily Mail.

Viss sācies ar to, ka jauniete tika apcietināta Bruklinā, jo smēķēja marihuānu ar diviem draugiem.

Kad abi arestu veikušie policisti viņu ieveda busiņā, viņi rokudzelžos saslēgtajai sievietei lika viņiem veikt orālo seksu, pēc kā pēc kartas abi viņu izvaroja.

Jau atrodoties slimnīcas palātā, Čembersu apciemojuši uzreiz deviņi likumsargi, kuri vēlējušies, lai viņa neziņo par notikušo.

Deviņi policisti esot mēģinājuši iebiedēt Annu un viņas māti, runājot ļoti agresīvi un rupji, pat uz pārejot uz viņas etnisko krievu valodu.

Tagad jau tiesas priekšā, attiecīgi, 33 un 37 gadus vecie policisti atzinuši, ka dzimumakti tiešām notika, tomēr tie esot notikuši pēc Čembersas iniciatīvas un vēlmes.

Čembersa no varmākām tiesā cer piedzīt 50 miljonus dolāru. Kopš kriminālprocesa sākuma, viņi abi pametuši darbu Ņujorkas policijas departamentā.

Meitenes advokāts norāda, ka viņa pēc notikušā esot ieslīgusi depresijā un ''visa viņas dzīve ir mainījusies'', tagad baidoties no policijas un cerot uz taisnīgumu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:54

Jaunākās diskusijas