Laima Vaikule par un ap ...

Andis Atvars
16.jūnijs 2023, 13:57
Aleksandrs78

Andis Atvars

Vaikule: Ja nepatīk Latvijā, ņem čemodānu un brauc prom - Tauta Runā

Kur latvietim braukt?

Pirmkārt, kāda svešo vatei daļa kur brauks vai nebrauks Latvietis?! Latvietis ir savās mājas un postu, trūkumu un ļaunas nedienas vienmēr ir Latvietim radījuši austrumu svešo agresori un to algotņi, kā šādi andrjuxas vodovoroti- kremļa pakalpiņi, kas speciāli trenēti latviski melot un muldēt netā diennakts režīmā kremļa melus un dumības. 

17.jūnijs 2023, 0:35
V ilis Gutmanis

Aleksandrs78 ieteiktu jums atcerēties to ka rietumnieku zābaku laizīšana jūs nepadara par cilvēku. Kad rietumi zaudēs pretstaijumā jūs nebūsiet vajadzīgs ne vieniem ne otriem.

17.jūnijs 2023, 8:28
Andis Atvars

Tā būs, bet viņi nav spējīgi tālāk par savu deguna galu redzēt un kategoriski atsakās mācīties no citu kļūdām. Nemaz jau nav vajadzīgi Krievijas liberasti, kuri pēc 24. februāra kā tarakāni aizbēga no Krievijas uz Rietumiem. Viņiem tur pat tika liegts izmantot sūri, grūti sapelnītos jūda grašus, bet viens otrs Krievijas miljardieris, ne tikai savus iekrājumus, villas un jahtas Rietumos zaudēja, bet zaudēja arī dzīvību, tipa pašnāvību izdarīja kā Berezovskis. Latvijā “pašnāvības” veic ar vairākiem šāvieniem un nobeidz ar kontrolšāvienu galvā. Pugačova dīselējās uz priekšu un atpakaļ, pat Latvijā iepeldēja, bet tā arī nav spējusi nekur mieru rast. Nu un Laima, Allas draudzene (Krievijā izsmietas kā pērtiķienes)  jau tāpat blandās pā pasauli kā klīstošais holandietis - ne viņa vajadzīga Krievijai un Latvijai viņa arī ir sveša un nesaprasta. Labāk, lai viņa brauc prom, jo man saliekot viņas izteikumus un atsevišķus faktus, sanāk, ka viņa, kā pati izteicās, ir ļoti bagāta, nav kļuvusi ar dziedāšanu, bet ar ko citu. Putinu šī sākusi šausmīgi nīst un ukraiņus mīlēt? … no kā tas viss? … vai ne no tā, ka galveno biznesu Laimai Putins spēcīgi pagrāvis Ukrainā?

Ja par labākas dzīves vietas meklēšanu, tad cilvēks nemeklē labāku, drošāku vietu, to dara tie, kuri zaudējuši cilvēka statusu, tādas naģes, kuras uzkarst vai atdziest atkarībā no vietas apstākļiem. Gan paradīze, gan elle ir jau šodien uz zemes. Pirmo rada cilvēki, bet otro no pirmās izveido necilvēki.

17.jūnijs 2023, 11:12
Aivars

Tie, kam Hutins patīk, lai droši brauc pie krievu kuģa... :)))

17.jūnijs 2023, 12:06
Elmārs Sarkans

Lai Vaikuliene brauc uz ukriju-tur šo noteikti gaidīs.

17.jūnijs 2023, 14:48
Elmārs Sarkans

Ja Raimonds Pauls nebūtu šo padarījis populāru-tā būtu vēl tagad tāda krogus dziedātāja ar prostitūtas nosliecēm.

17.jūnijs 2023, 14:49
Signa Jukšāne

"Nenāciet pie manis rudenī.

Man rudenī jābūt kremlī.

Tur dziedāšu lācim puteni...."

- šī kremļa lakstīgala aizmirsa, ka bez Raimonda Paula viņa būtu otra "vēbere". Tagad šis tantuks uzmanīgi lavierē starp Latviju un krieviju. Gan tusējas ar aločku, gan dzied krieviski. 

17.jūnijs 2023, 14:50
Aivars Gudrais

Jā, Vaikule ir divdomīga vecene, uz kuru pusi vējš pūš, uz to lokās...bet tas nenozīmē, ka okupantiem nav jāatstāj latvija !!! 

17.jūnijs 2023, 22:40
Aleksandrs78

Kad šādus filozofiskus un cilvēciskus tekstus bīda okupantu - sadistu, neliešu, zagļu un bandītu brīvprātīgs, publisks kremļa troļļu algotnis, tad neko citu, izņemot bezgalīgu nicinājumu un arī riebumu pret šādiem glumiem pretekļiem nevar neizjust neviens normāls cilvēks visā pasaulē! Vienīgi šo draņķu iekopētais īstu cilvēku teksta nobeigums gan ir precīzi par šo atkritumiem: 

andrjyxa vodovorots (kremlina palama - Andis Atvars) 17.jūnijs, 11:12 

"Gan paradīze, gan elle ir jau šodien uz zemes. Pirmo rada cilvēki, bet otro no pirmās izveido necilvēki."

20.jūnijs 2023, 0:57
V ilis Gutmanis

Aleksandrs78 lai kā jūs nelaizītu rietumu netīros zābakus par cilvēku kur nu vēl domājošu viņi jūs neuzskatīs. Tādi kā jūs viņiem esat tikai līdzeklis lai gūtu sev labumu.

20.jūnijs 2023, 10:04
Marcis Dzelme

Debilie gononi un maukas Vilis Gutmanis, Andis Atvars, Aivars Gerdoics,Elmars Sarkans un Signe Juksane paris stulbie neta dirseji un Laima Vaikula nepareizi pateica, nav vieniga kas koncertejusi Krievija un dibilajam Andrim Atvaram un murgo, ka Putins iesot sagravis Laimas Vaukulei Krievijas biznesu.

20.jūnijs 2023, 12:38
V ilis Gutmanis

Kas palaida vaļā slimnieku Marcis Dzelme?

20.jūnijs 2023, 14:02
Andis Atvars

“murgo, ka Putins iesot sagravis Laimai Vaikulei Krievijā biznesu.” ©

Murgojiet jūs, jo L.V. bizness nav saistīts ar koncertēšanu un bizness tiek sagrauts Ukrainā ne Krievijā. Ja viņai arī bizness Krievijā bija, tad tas 2012. gada beigās un 2013. gada sākumā tika aizliegts un tika pārcelts uz Ukrainu, bet ar karu Ukrainā, arī tur tas tiks aizliegts un tieši tas ir viens no kara iemesliem, bet ne, ka Ukrainai ir kādi dabas resursi, kuri vēl pat nav līdz galam izpētīti.

20.jūnijs 2023, 19:14
Marcis Dzelme

Tu Atvars stulbas gondons un pats te murgo un kads sakars ir Laimai Vaikulei ar Ukrainu un debilas gondons Gutamnis ej un kartigi nodirsies un varat savam draugam Putinam laidzit pautus.

21.jūnijs 2023, 16:39
V ilis Gutmanis

Marcis Dzelme izmazgājat muti ar zaļajām ziepēm lai nesmirdētu kad mēģinat kaut ko teikt un kas jums vispār no palātas izlaidis.

21.jūnijs 2023, 17:24
Andis Atvars

Izskatās, ka Mārcis ir ļoti aizņemts savā darbā pautus laizot un vēl ko, tā kā netraucēsim viņu. Te jau viņš tik piesakās, ka "strādā" :))))) . Kad būs beidzis, tad ko normālu uzrakstīs, lai gan, kā izskatās, viņš trīs maiņās vergo.

21.jūnijs 2023, 17:53
Marcis Dzelme

Atvars un Gutmanis un abu komenti ir tikai vieni reali debili neta murgi.

21.jūnijs 2023, 18:16
Andis Atvars

Mārci, pauzītes starp klientu apkalpošonu vajag lietderīgāk izmantot, vēl jo vairāk, ja trīs maiņās raujaties.

21.jūnijs 2023, 19:07
Jelena Sergejeva

Būs jau labi, bet tagad paskatieties, ko dara pašmāju mūziķi, kuri bija populāri Krievijā. Varbūt Prāta Vētra vēl kaut kur aizbrauc, bet pārējiem tikai zaļumballes spīd. 

22.jūnijs 2023, 9:49

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:15

Jaunākās diskusijas