Miljardieris, kurš mūžīgas jaunības vārdā pārlēja sava dēla asinis, nācis klajā ar jaunu metodi, kā saglabāt jauneklīgumu

tautaruna.lv 10.marts, 2:30
 
pexels.com
Ekcentriskais miljardies Baiens Džonsos, kurš ir gatavs uz visu, lai tikai saglabātu mūžīgu jaunību, nācis klajā ar jaunu paziņojumu - viņš ir apturējis matu izkrišanu, vēsta "The Sun".

Iepriekš miljardieris visai pasaulei paziņoja, ka, lai saglabātu mūžīgu jaunību, viņš ir pārlējis sava 17 gadus vecā dēla asinis sevī.

Vīrietis ik gadu tērē aptuveni 1,6 miljardus britu mārciņu, lai tikai rastu arvien jaunus veidus, kā saglabāt jauneklīgu izskatu.

Šobrīd miljardieris apgalvo, ka ir atradis metodi, kā ne tikai apturēt matu izkrišanu, bet arī to nosirmošanu.

Ja ierasti cilvēki pret matu izkrišanu dzer vitamīnus, mazgā galvu ar speciāliem šampūniem, bet ar sirmumu cīnās tos nokrāsojot, miljardieris pielieto pavisam citas metodes. Viņš atzina, ka, lai uzvarētu plikpaurību un apturētu nosirmošanu, viņš atradis perfekto trīs fāžu metodi. Viņš veic gan sarkanās gaismas terapiju, gan ārstē savas "problēmas" lokāli, gan veic mikroadatēšanas procedūras.

"Labākais laiks, lai sāktu strādāt ar matiem, ir pirms to izkrišanas," sacīja 46 gadus vecais Džonsons. "Ģenētiski man vajadzētu būt plikpaurim."

View this post on Instagram

A post shared by Zero (@bryanjohnson_)

Pirmā lieta, ko Džonsons katru rītu dara, lai neizkristu mati, ir uz sešām minūtēm veic sarkanās gaismas terapiju, ar kuras palīdzību tiek palielināta asins plūsma galvā un stimulēti matu folikuli. Pēc tam viņš ņem īpašu krēmu, kura sastāvā ir kofeīns, tējas koka eļļa, melatonīns, un ieziež ar to savu galvu. Pašās beigās tiek veikta mikroadatu procedūra jeb ar speciālu rotējošu priekšmetu, kura galos ir nelielas adatas, viņš veic galvas ādas masāžu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas