Rebela Vilsone, kas ir attiecībās ar latvieti, atklāj intīmās dzīves detaļas

tautaruna.lv 7.aprīlis, 15:18
 
ZUMAPRESS.com/Scanpix/LETA
Holivudas zvaigzne Rebela Vilsone un latviete dizainere Ramona Agruma ir pāris jau divus gadus. Viņas audzina gadu veco meitu Roisu, kuru pasaulē laidusi surogātmāte. Nesen pāris Instagram publicēja fotogrāfijas no ģimenes fotosesijas žurnālam People.

Fotosesija tika organizēta par godu Rebelas Vilsones autobiogrāfijas "Rebel Rising" iznākšanai, kurā aktrise atklāj intīmas detaļas par savu dzīvi.

Savos memuāros Rebela Vilsone atklāti atzina, ka zaudējusi nevainību 35 gadu vecumā. Pēc aktrises teiktā, viņa cer, ka viņas stāsts kļūs par pozitīvu piemēru citiem cilvēkiem, īpaši jauniešiem, uzsverot, ka "ne visiem ir jāzaudē sava nevainība pusaudža gados".

"Cilvēki var pagaidīt, kamēr viņi būs gatavi, vai pagaidīt, kamēr kļūs nedaudz nobrieduši. Un es domāju, ka tas var būt pozitīvs vēstījums. Jums nav jāgaida, līdz jums būs trīsdesmit, kā es to darīju, tacu jaunībā nav jāizjūt spiediens,” uzsvēra Vilsone.

Vilsone uzskata, ka, ja, zaudējot nevainību, viņa būtu bijusi 20 gadus jaunāka, viņas pieredze un savas seksualitātes izpēte būtu "pilnīgi atšķirīga" un viņa būtu agrāk sapratusi, ka viņu piesaista sievietes.

View this post on Instagram

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:33

Jaunākās diskusijas