Neticami! Kā izskatās profesionālā Keitas Midltones dubultniece

tautaruna.lv 7.aprīlis, 0:30
 
depositphotos.com
Nesen internetā parādījās video, kurā redzama Keita Midltone, pierādot, ka ar princesi viss ir kārtībā un nav jēgas uztraukties, nemaz nerunājot par minējumiem par viņas it kā mistiskās pazušanas iemesliem. Tomēr šis video tikai vēl vairāk sakaitināja sabiedrību. Fani ir pārliecināti, ka video ir viltojums, un pat TMZ vietnes ģenerālproducents, kurš pirmo reizi publicēja Keitas un Viljama kadrus, šaubās, vai tajos tiešām ir pati Midltone, raksta "Page Six".

Ir gluži dabiski, ka pirmās aizdomas krita uz Keitas Midltones profesionālo dubultnieci Heidiju Aganu. Sociālos tīklus pāršalca minējumi, ka nedēļas nogalē saimniecības veikalā Vindzorā parādījās viņa, nevis princese. Taču Heidija pilnībā noliedz jebkādu saistību ar video.

"Mani sociālie tīkli ir kļuvuši traki, jo cilvēki domā, ka tā esmu es, bet es zinu, ka tā nav. Es zinu, ka tā neesmu es. Esmu 100% pārliecināta, ka šajā video ir Keita Midltone un princis Viljams," viņas teikto citē "Page Six".

Heidiju tiešām varētu likt mierā: video redzamā sieviete - vai tā būtu pati Keita vai kāds cits - ir neveselīgi tieva, kas, starp citu, ir gluži dabiski, ņemot vērā princeses neseno operāciju. Taču Midltones profesionālā kopija joprojām vairāk izskatās pēc Keitas laikā, kad viņu vēl nemocīja ar jautājumiem par nopietnām veselības problēmām.

Agana, starp citu, neignorēja faktu, ka situācija sāk kļūt nekontrolējama, un aicināja fanus piebremzēt ar savām sazvērestības teorijām par Keitas pazušanu. “Tas ir aizgājis pārāk tālu. Tas sākās kā joks par to, kur pazudusi Keita, bet tagad tas ir izvērties par īstu drāmu, un tas ir jāpārtrauc," viņa sacīja.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:19

Jaunākās diskusijas