VIDEO. "Pagaršo tomātu un noliek atpakaļ"; novērojumi lielveikalos rada sliktu dūšu

tautaruna.lv 7.aprīlis, 10:00
 
Mārtiņš Zilgalvis/f64
Pašapkalpošanās dārzeņu un konditorejas plauktos ir visai apšaubāms pasākums, it īpaši pēc tam, kad nācies novērot ko tādu.

Ar milzīgu sašutumu pie pārpublicēta video mikroblogošanas vietnē "X" dalījies Armands: "Vienosimies, ka par šo ir legāli jebkuram cilvēkam vienkārši iešķelt pa seju. Neatkarīgi no dzimuma, vecuma, rases un reliģiskās pārliecības. Man gandrīz parāva uz augšu, šo skatoties."

Video redzams, ka sieviete ar rokām pārcilā visas veikala plauktā izliktās bulciņas, lai izvēlētos sev tīkamāko.

Komentētāji atzīst, ka vardarbība nav laba doma, tomēr redzētā rīcība ir vairāk nekā nekorekta: "Cilvēki ir dažādi. Uz veikalu dodas arī mentāli neveseli cilvēki, neaudzināti, vecuma marasma skartie. Tāpēc pārtiku vajag pārdot iepakojumos. Arī bulciņas utt."

"Bulkas es tādēļ pērku tikai tādas, kad katra zaļi individuālā plastmasā iepakota."

"Nē! Vardarbība NEKAD nav attaisnojama! Ir ļoti vienkāršs veids - ko piekopju jau gadiem - rimi (un arī citos līdzīgos) veikalos nepērku konditorejas izstrādājumus! Vai nu cepu mājās pati vai pasūtu speciāli konditorejās, nav jāredz kas šads un nav jādomā vai kāds to darīja..."

"Es redzēju kā viena krievu kundzīte Iļģuciema rimčikā iespļāva sev saujā kārtīgu siekalu, izrīvēja rokās (laikam “mazgājot” tās) un tad sabēra maisiņā sveramos ķiršus. Pēc brīža pārdomāja un ķiršus no maisiņa sabēra atpakaļ kastē."

"Sīkums. Reiz stacijas Rimi viens bezpajumtnieks ar karoti baroja savu žubīti ar sveramajiem salātiem no kopējā trauka."

"Esmu redzējis, kā pensijas vecuma kundze, pagaršo Rimi tomātu un noliek atpakaļ."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:07

Jaunākās diskusijas