Saldū aizdegas dzīvoklis, kurā viena pati atrodas pusaudze

tautaruna.lv 7.aprīlis, 13:20
 
F64
Kādā divstāvu mājā Saldū, Aspazijas ielā, kaimiņiem no uguns liesmām izdevies paglābt pusaudzi. Ugunsgrēka brīdī spēcīgi sadūmotajās dzīvokļa telpās meitene atradās viena, vēsta TV3 raidījums “Degpunktā”.

Strādājot savā piemājas dārzā, kaimiņos mītošais Kristaps sajutis spēcīgu deguma smaku. Palūkojies apkārt, lai saprastu, kas notiek, ievērojis, ka no blakus nama paceļas melni dūmi: “Es redzēju, ka tur bija kaimiņš iznācis ārā, kurš blakus dzīvoja, un otrs blakus kaimiņš, viņš bija uzkāpis uz balkona un skatījās, kas notiek. Es pieskrēju klāt, uzrāpos uz balkona. Viņi teica, lai situ ārā logu, bet es izdomāju, ka labāk ne, jo skābeklis var piedot papildu liesmas degošajiem materiāliem, kas tur varēja būt. Tad es izdomāju, ka labāk ne, un skatījos pa logu, ka tur meitene iekšā sēž dūmos.”

Kristaps sapratis, ka jārīkojas ātri: “Mēģināju sasaukt viņu. Bungājos pie loga, kamēr viņa izdzirdēja, parādīju, lai pienāk pie loga. Ar otru kaimiņu atvērām logu un nocēlām viņu lejā.

Kopīgiem spēkiem vīriešiem izdevies meiteni pārcelt pāri pirmā stāva balkona margām un nogādāt svaigā gaisā vēl pirms ugunsdzēsēju ierašanās.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:39

Jaunākās diskusijas