Aktierim Edijam Zalakam grib "uzsūtīt" Valsts drošības dienestu; cilvēki šokā par viņa pausto

tautaruna.lv 12.februāris, 11:07
 
Mārtiņš Zilgalvis/MN
Dzīve starp Latviju un Krieviju aktierim Edijam Zalakam rit kopš 2011. gada. Arī pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā viņš bija viens no tiem māksliniekiem, kas negrasījās pamest Maskavu.

Bet arī saikni ar Latvju viņš uztur. Piemēram, šobrīd Latvijā uzstājas ar "stand up" izrādi "Coming out". Tiesa, daļa atsauksmju, kas lasāmas internetā, nav glaimojošas.

"Biju uz "stand up" izrādi, kur sludināja krievu propogandu un aprunāja Latvijas prezidentu Edgaru Rinkēviču," "Facebook" raksta Agneta.

"Vai Valsts drošības dienests var, lūdzu, pievērsties šim Maskavā dzīvojošam un strādājošam īpatnim, kurš šobrīd Latvijā uzstājas ar "stand up" izrādēm, kurās sludina Krievijas propagandu. Sieva pie Lavrova. Nebūs pārsteigums, ja izrādīsies, ka arī Maskava piemaksā. Ārda mūs no iekšienes," uzskata deputāts Ģirts Lapiņš.

Kārlis: Diez, kuri ir tie kuri tamlīdzīgas ''izrādes'' apmeklē?! Spriežu pēc sevis, kā cilvēka kurš jūt līdzi Ukrainai, vēlot lai ukraiņi uzvar Krievijas okupantus, tāpēc man prātā pat nenāktu apmeklēt izrādes, kur piedalās kāds, kurš šajā laikā vēl uz Krieviju ceļo. Izraisa pretīgumu!

Politika: Sākam mest tos mēslus cietumos. Pirms viņi pamet valsti. Tāpat, kas mums radikāļu trūkst, kuri liek viņiem baidīties?

Jolanta: kopš mums kultūras ministres pienākumus veic neomarksistu komisāre, ir novērotas vairākas personas, kuras nevajadzētu ielaist Latvijā uzstāties un pelnīt naudu...

Alberts: Diemžēl viņš nevar savādāk, ja grib lomas seriālos un teātrī. Krievijā aktieris ir propagandas instruments. Jo īpaši, ja populārs.

Vita: Vārda brīvība. Demokrātija. Tā ir katra brīva izvēle kur dzīvot. Viņš nepropogandē karu, ne Kremļa politiku.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas