"Gaidām un gatavojamies uzņemt." Pazudušās Annas vīrs atbild uz negatīvajiem komentāriem

tautaruna.lv 12.februāris, 10:10
 
Ekrānšāviņš
Rit jau ceturtais mēnesis, kopš pazuda Anna Jansone - sieviete, kura ar savu meitu, 2023. gadā dzimušo Luīzi devās nezināmā virzienā. Zīdainis nākamajā dienā tika atrasts bez dzīvības pazīmēm, taču par Annas likteni skaidrības nav.

Viņas vīrs Juris (vietnē "X" ar segvārdu Džuris) regulāri internetā publicē vēstījumus Annai, norādot, ka ļoti gaida viņu mājās. Nesen viņš komentēja kāda cita vietnes "X" lietotāja pārliecību, ka Anna ir mirusi un lai Juris liekoties mierā un dzīvojot tālāk.

"Pieļauju, ka daudzi šādi domā. Nu, piedodiet, ka jālasa! Kamēr pastāv varbūtība, ka Anna šīs ziņas var lasīt, no manas puses būtu absurdi neizmantot iespēju pateikt, ka neviens te nav atmetis cerības un viņu norakstījis. Mēs gaidām un gatavojamies uzņemt un atbalstīt," tā Juris. Vēlāk viņš turpina: "Tas normāli, ka cilvēki, kuri personīgi te nav iesaistīti, var izvēlēties vienu versiju par varbūtīgāku, piekārt "droši vien" vai "gan jau" un uzskatīt to par vienīgo realitāti. Bet es palieku strādāt Annas komandā. Runājot par objektīvu varbūtību izvērtējumu... tāda man nav. Situācija ir sarežģīta — ir daudz versiju, bet katra no versijām šķiet maz ticama, katrai ir spēcīgi pretargumenti. Es nepieķeros nevienai, bet cenšos pārbaudīt visas, cik nu man tas ir iespējams. Protams, ļoti gribētos Annai visu pateikt personīgi nevis rakstīt šeit un domāt, vai redzēs vai nē... Tad varētu arī daudz ko citu pateikt..." raksta Juris.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas