Atklāj neglaimojošus karaļa Čārlza noslēpumus

tautaruna.lv 12.februāris, 5:00
 
AFP/Scanpix/LETA
Lielbritānijas karalis Čārlzs III nebeidz pārsteigt ar savām dīvainībām. Viņš tronī ir jau divus mēnešus, un šajā laikā par viņa vēlmēm kļūst zināmi arvien vairāk jautru faktu. Izrādās, ka 75 gadus vecajam monarham ir noslēpumi, lai nodrošinātu sev komfortu pārvācoties.

Karalis un viņa sieva dzīvo trīs vietās vienlaikus: trīs dienas nedēļā Klerenshausā, divas Vindzoras pilī un nedēļas nogalēs Sandringemas rezidencē Norfolkā. Pārvākšanās karaļa kalpotājiem ir īstas mokas.

Saskaņā ar grāmatas The King autora Kristofera Andersena teikto, monarham visur ir līdzi "pielāgots tualetes sēdeklis". Čārlzs nešķiras arī no sava rotaļu lācīša, kuru glabā kopš bērnības. "Vienīgais, kam bija atļauts pieskarties karaļa Čārlza III rotaļu lācītim, bija viņa aukle Meibela Andersone, ar kuru viņš joprojām ir tuvās attiecībās," atzīmē autors.

Arī Čārlza personīgais šefpavārs seko karalim visur, lai gan viņš visvairāk tieši šo faktu vēlējās paturēt noslēpumā. Pat vakariņās svešās mājās karaliskais šefpavārs gatavo īpašu ēdienu savam darba devējam.

Iespējams, tas ir tāpēc, ka cilvēki, kas tuvi karalim, zina, ka monarham nepatīk kvadrātveida ledus gabaliņi, un viņi nekad neapbēdina Čārlzu, tos pasniedzot.

"Manuprāt, šī ir viena no smieklīgākajām dīvainībām. Tā ir vairākiem karaliskās ģimenes locekļiem, un arī karalienei bija - viņiem nepatīk kvadrātveida ledus gabaliņi to radītās zvana skaņas dēļ. Lai kur viņi dotos, viņi nes līdzi savas ledus paplātes,” ar atklāsmēm pārsteidz Andersons.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas