Latviešu astrologs februārī paredz Putinam lielas problēmas; viņš kļūs agresīvs

tautaruna.lv 12.februāris, 9:20
 
depositphotos.com
Astrologs Valters Šulcs prognozē, kas Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu gaida februārī.

Kā apjomīgā materiālā "Putina noriets" raksta astrologs, februāris Putinam būšost karsts.

Sākot no februāra otrās dekādes līdz pat marta sākumam klāt jau ir kārtējais grūtību nogrieznis. Tas sāksies ar nozīmīgu problemātiku Putina domubiedru lokā un/vai sabiedrisko organizāciju jomā.

Cēlonis var būt stingra, varbūt pat agresīva izpausme no to puses, iespējams, arodbiedrību, darbaļaužu streiks, protesti, kas var Putinam likt rīkoties agresīvi un censties apklusināt protestējošos, diez vai uzklausīt. Šis protestu vilnis var būt pat eksplodējošs, ne tiešā nozīmē, bet tā, ka tas var palaist džinu ārā no lampas, kuru apturēt būs ļoti sarežģīti, jo protestējošās masas var izvērsties milzīgas.

Putins varētu būt pat apmulsis šajā brīdī, jo pirmīt viņam varēja likties, ka, iespējams, sanāks rast kādu risinājumu samilzušajām problēmām, samierinājumu. Te pat gribas lietot to Andersena pasakas frāzi: “Karalis ir kails”. Saliekot to kopā ar to, ko rakstīju par sadziedētajām brūcēm pāris rindkopas augstāk, iespējams, ka tā “brūču sadziedēšana” būs kāda atklātība, kas nākusi gaismā. Tikpat labi šie protesti var veidoties no tā, ka sabiedrībai jau būs apnikuši tukšie solījumi, un tas vienkārši var kļūt par pēdējo pilienu tautas mēram.

Tam februāra beigās un marta sākumā var sekot šķelšanās savējo vidū atšķirīgu redzējumu dēļ. Putinam šajā brīdī diez vai būs reālistisks skatījums uz savu un savas valsts virzību, un tieši nereālistiskie mērķi var kļūt par iemeslu tam, ka viņa tuvākie, sabiedrotie sāks aizplūst prom, atsvešināties no viņa.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas