Britnija Spīrsa: Es nekad neatgriezīšos mūzikas industrijā

Portāls nra.lv 7.janvāris, 8:30
 
Scanpix
Britnija Spīrsa ir paziņojusi, ka viņa "nekad neatgriezīsies mūzikas industrijā", komentējot pagājušajā nedēļā izskanējušās baumas, ka viņa plāno atgriezties studijā, ziņo bbc.com.

Popzvaigzne atbildēja uz ASV plašsaziņas līdzekļos izskanējušajiem apgalvojumiem, ka viņa it kā jau izvēloties dziesmas savam 10. studijas albumam.

Savā Instagram profilā dziedātāja rakstīja:

"Viņi nemitīgi saka, ka es vēršos pie dažādiem cilvēkiem, lai izveidotu jaunu albumu... Es nekad neatgriezīšos mūzikas industrijā!!!"

Spīrsa piebilda, ka mūziku rakstījusi tikai prieka pēc, kā arī atklāja, ka pēdējo divu gadu laikā ir sarakstījusi vairāk nekā 20 dziesmas citiem izpildītājiem.

"Es esmu ēnu rakstnieks un, godīgi sakot, man tas tā patīk!!!" rakstīja dziedātāja.

Atgādinām, ka 2022. gada augustā Spīrsa izdeva savu jaunāko ierakstu kopš atbrīvošanas no attiecībām, kas kontrolēja gandrīz visus viņas dzīves aspektus.

“Hold Me Closer”, duets ar seru Eltonu Džonu, iezīmēja Spīrsas atgriešanos mūzikā pēc sešu gadu pārtraukuma.

Fani ir vairākkārt lūguši, lai viņa atgrieztos mūzikā, un, lai gan viņa jau iepriekš ir devusi mājienus, ka ir piesardzīga atgriezties šajā nozarē, šī ir pirmā reize, kad viņa to nepārprotami izslēdz.

Britnija pagājušajā gadā publicēja savus memuārus ar nosaukumu "Sieviete manī", kurā detalizēti aprakstīja savu dzīvi un atklāja, ka, esot kopā ar Džastinu Timberleiku, viņai ir bijis aborts.

Māksliniece rakstīja: “Manas mūzikas karjeras virzīšana uz priekšu šobrīd nav mans mērķis.

Ir pienācis laiks man nebūt kādam, ko vēlas citi cilvēki; ir pienācis laiks patiesībā atrast sevi.”

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

7.janvāris

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:23

Jaunākās diskusijas