"Pat es esmu saticis īsto Putinu!" Galkins pārdozē ar alkoholu un nolemj runāt

tautaruna.lv 7.janvāris, 5:00
 
Vladislavs Proškins/F64
Savā jubilejā 70 gadus vecais dziedātājs Andrejs Makarevičs uzstājās ar koncertu Izraēlā, uz kuru uzaicināja savus draugus, tostarp, komiķi Maksimu Galkinu un dziedātāju Allu Pugačovu, raksta TSN.

Pāris apmeklēja pasākumu, kas notika lielā mērogā. Uz skatuves kāpa mākslinieka draugi ar apsveikumiem. Viņu vidū bija Galkins. Kopā ar Makareviču viņš iedzēra tieši uz skatuves un sāka brīvi izteikt savas domas. Zvaigzne nenoturējās, kritizējot Krieviju, Putinu un Krievijas šovbiznesa māksliniekus.

Maksims savu apsveikumu pārvērta par īstu stand-up. Savas runas laikā viņš izsmēja Putinu un Kremli.

"Mēs esam dzīvojuši kopā ar jums tik ilgi. Pat es esmu saticis īsto Putinu, vai varat iedomāties? Peskovs pieļāva, ka bezpilota lidaparāta uzbrukumā Kremlim neviens Putins nav ievainots. Es domāju, ja ir daudz dubultnieku, viņi kaut kur tiek turēti kopā. Maz ticams, ka viņiem ļaus izklīst. Netālu no Maskavas ir tāda vieta, un viņi tur ir visi kopā. Un tas, kuru tu satiki, arī,” jokojot biedru uzrunāja Galkins.

Izdzēris vēl dažas glāzes, mākslinieks vairs nemaz nekautrējās izteikties par jebkādu tēmu, arī par savu sievu. Kā stāstīja slavenība, Alla bija veikusi DNS testu, kas parādīja viņas izcelsmi.

“Un ne pilītes ebreju asiņu. Pa pusei krievu, pa pusei poļu,” dzērumā atzīmēja komiķis.

Tāpat slavenība no skatuves jokojot stāstīja par līdzīgu Filipa Kirkorova DNS testu.

“Filips iespļāva tajā pašā maisā. Es neesmu pilnvarots runāt par visiem procentiem, jo ​​tas varētu sagraut mītu par bulgāru izcelsmi, taču atklāšu noslēpumu, ka 2% Kirkorovs ir Ziemeļamerikas indiānis,” piebilda Galkins.

Pugačova tam nebija gluži gatava. Tāpēc viņa izteica dusmīgas piezīmes savam mīļotajam no skatītāju puses, lai viņš piebremzē ar alkoholu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas