Sanda Dejus zaudē draudzeni nepareizas dāvanas dēļ

tautaruna.lv 28.decembris 2023, 5:00
 
Publicitātes foto
Ziemassvētku nedēļas noskaņās, ciemos pie savējiem dodas pasākumu producente Gundega Skudriņa, aktieris un pasākumu vadītājs Mārtiņš Počs, un radio balss Sanda Dejus. Otrajā vakara neizpaliks sarunas par interesantākajām dāvanām, kuru dēļ pat ir zaudētas draudzības. Ko tādu Sanda uzdāvināja draudzenei, kas lika pārtraukt viņu draudzību?

Kopā būšanas šovs “Vakariņš ar savējiem” šajā nedēļā svin Ziemassvētkus un dodas ciemos pie savējiem. Galvenie nedēļas varoņi ir Gundega Skudriņa, Mārtiņš Počs un Sanda Dejus. Kādā no vakariem, slavenības atminas savas sliktākās dāvanas, ko reiz ir saņēmuši. Daloties stāstos, Sanda atminas savu jaunību un atklāj, ka nepareiza dāvana var izjaukt draudzību, kā tas ir bijis viņai.

Savulaik jaunībā es esmu ieberzusies ar nepareizu dāvanu. Es augstskolā mācījos, biju nolēmusi dāvināt grāmatas, kuras atradu bibliotēkā, makulatūras sadaļā, piemēram “Govju mehanizēta slaukšana. Es uzdāvināju, tajā laikā labākajai draudzenei, to govju mehāniku un viņa riktīgi apvainojās uz mani.

Sanda atklāj, ka pēc šī notikuma viņas draudzība ar minēto draudzeni ir beigusies, jo rūgtums par dāvanu esot bijis tik liels, ka to nav spējušas izrunāt.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:40

Jaunākās diskusijas