Jūlijs Krūmiņš pēc savām svinībām Galkinam nesamaksāja ne centa

tautaruna.lv 28.decembris 2023, 1:30
 
12. decembrī ar sava mūža dižāko balli 80 gadu jubileju 300 viesu kuplā pulkā nosvinēja pašmāju uzņēmējs Jūlijs Krūmiņš, vēstīts Intas Mengišas materiālā "Svinības par 70 000 eiro" izdevumā "Kas Jauns".

Pasākumā pulcējās ap trim simtiem viesu, kuru vidū bija arī krietns pulks sabiedrībā zināmu cilvēku, kā estrādes leģendas, ietekmīgi uzņēmēji un politiķi.

Par pasākuma gaisotni un jautrību gādāja Dailes teātra aktieris Andris Bulis un šovmenis Maksims Galkins, kurš Krūmiņa viesus atkal izklaidēja ar savu vienreizīgo talantu un latviešu valodas prasmi. Krūmiņa jubilejā Galkins uzstājās ar savu humora programmu, tostarp arī visus priecēja, dziedot dziesmas latviski.

Jūlijs Krūmiņš apgalvo, ka Maksims Galkins viņa jubilejas ballē uzstājies bez atlīdzības, jo pats pieteicies, ka vēlas to brīvprātīgi darīt, un uz sava rēķina arī ieradies Latvijā no Kipras, kur patlaban apmeties kopā ar sievu Allu Pugačovu un bērniem.

Kopumā svinības Krūmiņam izmaksājušas ap 70 tūkstošiem eiro. 20 no šiem tūkstošiem viņš samaksājis dziedātājam Al Bano. Pārējo mākslinieku uzstāšanos viņam uzdāvināja draugi. Arī telpu īri un mielastu uzsauca draugi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas