Kristīne Stakena: Velns mani dīda

tautaruna.lv 28.oktobris 2023, 9:15
 
Kaspars Krafts/MN
"Paldies fizikas likumiem, ka dažas dienas pirms manas 35. dzimšanas dienas maniem svariem ir nosēdusies baterija," savā "Instagram" raksta TV3 personība Kristīne Stakena.

NRA jau rakstīja, ka televīzijas personība mediju grupai "TV3 Group", precīzāk - TV3 raidījumam "900 sekundes", līdzšinējai moderatoru komandai, pievienojās 2021. gada septembrī, uzsākot jauno TV3 sezonu, taču atvadījās 2023. gada 3. maijā, dodoties dekrētā.

Savā profilā "Instagram" Stakena dalās ar ikdienu:

Svarīgākais ir nevis tas, ka mana bērna kumodes atvilkne ir pilna ar kakām, bet tas, ka man tas vienkārši lika pasmaidīt, jo tikko biju saņēmusi bildes un virsrakstu no Gundegas Rozes, jo viņas kanālā “Māmiņu sarunas” iznāks sērija ar mani. Pēc tās ieraksta sevi šaustīju, ai, par daudz runāju, par atklātu par skaļu, par daudz ko cepos un varētu noklusēt. Bet paklusēt esmu iemācījusies tikai retu reizi, bet nezinu, vai vietā

Tāpat pasākumu vadītāja raksta:

Traki, ka tas velns mani dīda un visu man vajag. Manā perfektajā dzīvē ietilpst arī grāvis, kurā piesēst ar vīru, bet gan jau, melo visi tie, kas saka, ka bērna ienākšana attiecības uzlabo, uzlabo, bet remonts ir ar pamatīgiem trokšņiem. Un vēl, es katru rītu esmu tādā mazā svētlaimē, kad Leo uzsmaida un iespiedzas. Šī ir mana perfektā dzīve - ar skaļiem remontdarbiem un kakām otrajā atvilknē un labi, ka svariem nav baterija. Starp citu, ziniet, par tiem gadiem, kad viss mainās? Šis bija tāds gads.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:32

Jaunākās diskusijas