Gazmanovs priecājas, ka netiek ielaists Latvijā

tautaruna.lv 24.oktobris 2023, 10:30
 
AFP/Scanpix/LETA
Krievijas dziedātājs un pazīstamais Vladimira Putina politikas atbalstītājs Oļegs Gazmanovs lepojās, ka ir pakļauts Rietumu sankcijām. Kā zināms, mākslinieks zaudēja dzīvokļus Itālijā un Latvijā.

Viņš par to pastāstīja vienam no Krievijas medijiem. Gazmanovs sevi nosauca par "visu sankciju džentlmeni" un apliecināja, ka tas viņu iepriecina.

2014. gadā viņš kopā ar kolēģiem Josifu Kobzonu un Valēriju tika iekļauti Latvijas "melnajā sarakstā". Gazmanovs nekustamo īpašumu apķīlāšanu Jūrmalā un Itālijā nosauca par “izrietošajiem zaudējumiem”.

"Es esmu visu sankciju džentelmenis, un tas mani ļoti iepriecina. Ja mūsu Rietumu "partneri" redz mani kā draudu, tad es esmu noderīgs savai valstij - un man tas ir vissvarīgākais," viņš atzina.

Pēc Gazmanova teiktā, viņam ir vienalga par pārvietošanās ierobežojumiem Eiropā. "Pat ja mani neielaiž Latvijā vai Itālijā, mani ielaiž Penzā, Belgorodā, Sanktpēterburgā. Es vienmēr esmu rakstījis, rakstu un rakstīšu savai tautai un savai valstij - tas mani iedvesmo. Es nevaru piekrāpt miljoniem cilvēku, kuri jau daudzus gadus iet uz maniem koncertiem,” viņš piebilda.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:55

Jaunākās diskusijas