Tēvu šokē Jūrmalas autobusa šofera rīcība pret viņa dēlu

tautaruna.lv 24.oktobris 2023, 7:00
 
Andrejs Terentjevs/F64
Jūrmalnieks Mārcis ir divu bērnu tēvs. Lai atvieglotu loģistikas izaicinājumus, ģimenei lieti noderot pilsētas sabiedriskais transports. Tomēr nesen piedzīvotais incidents nu liek apšaubīt šo izvēli, vēsta "Bez Tabu".

Dēls pēc futbola treniņiem, kā ierasts, devās uz tuvāko autobusa pieturu, lai dotos mājup. Tiesa gan, mikroautobusā puiku šoferis neielaida līdzi paņemtā salokāmā skrejriteņa dēļ.

Aptuveni 13 gadus vecais zēns negaidot tika atstāts vienatnē pieturā - dienas tumšajā laikā, vējā un lietū, bez iespējas patverties un nokļūt mājās.

Skolēns “Jūrmalas satiksmes” pakalpojumus izmantojot gandrīz divus gadus. Un līdz šim viegli salokāmais skrejritenis nevienam neesot traucējis, pat šoferiem ne. Turklāt skolēnam līdz mājām esot jāmēro gana tāls ceļš - līdz pat pašam galapunktam.

“Jūrmalas satiksmes” interneta vietnē ir gana plaši aprakstīta biļešu un mēnešbiļešu iegāde, taču nav ne pušplēsta vārdiņa par noteikumiem, kas tad jāievēro pašiem pasažieriem. Likumā noteikts, ka pasažieri var arī pārvadāt bagāžu bez maksas un par papildus samaksu. Viss atkarīgs no izmēra un tā, vai konkrētā lieta nerada apdraudējumu un neērtības citiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas