Dziedātāja Natālija Tumševica ar mazuli maina dzīvesvietu

tautaruna.lv 30.augusts 2023, 5:00
 
Natālija Tumševica / Foto: Rūta Kalmuka/F64
Jaunajā "Slavenības. Bez filtra" sezonā pievienojas elegantā sieviešu ikona - Natālija Tumševica. Natālija kopā ar savu 10 mēnešus veco bērniņu un vīru ir izlēmuši kādu laiku pavadīt Jūrmalā. Sievietei ir dažas prasības, kas nepieciešamas jaunajās mājās, tāpēc viņa bija patīkami pārsteigta, redzot, ka viss atbilst viņas standartiem.

Pagājušo nedēļu plašāk tika paziņots, ka dziedātāja, pasākumu organizatore un tenisiste Natālija Tumševica piedalīsies pašmāju realitātes šovā, kurā ir gatava ikvienam televīzijas skatītājam parādīt savu ikdienu un ģimenes dzīvi. Jau šovakar skatītājiem būs iespēja vērot kā jaunā māmiņa pārvācas uz kādu no Jūrmalas apartamentiem, lai kopīgi ar vīru un mazuli baudītu nesteidzīgu mieru. Izvēloties jaunās dzīvesvietas apstākļus Natālijai bija ļoti svarīgi, lai tas atbilstu viņas standartiem.

“Man ir svarīgi, lai apartamenti ir kaut cik jauni, jaunajā kompleksā, lai tas viss būtu tīrs, būtu laba gulta un virtuve, kur gatavot maltītes bērnam un ģimenei.”

Par jauno dzīvesvietu viņa ir ļoti apmierināta un pat pārsteigta, jo mājas saimnieks esot padomājis par visu. Reizēm ir bijušas situācijas, kad Natālijai jāzvana un jāatgādina par kādām lietām, taču šoreiz, sieviete ir ļoti laimīga par jaunajiem apstākļiem.

“Šeit cilvēks pat papildus visu salicis, jo es nebiju neko teikusi. Man ir milzīgs prieks un gandarījums par šo izvēli.”

Vairāk par Natālijas Tumševicas ikdienas gaitām un dzīvi kopā ar mazuli, skaties šova “Slavenības. Bez filtra” jaunajā sezonā, kanālā STV Pirmā!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:59

Jaunākās diskusijas