Latviešu astrologs prognozē, ka septembris Putinam būs ļoti grūts

tautaruna.lv 30.augusts 2023, 9:20
 
AFP/Scanpix/LETA
Astrologs Valters Šulcs apjomīgā materiālā "Putina noriets" prognozē Krievijas prezidenta Valdimira Putina tuvāko nākotni.
Astrologs raksta, ka septembra sākums 2023.gadā Putinam būtu jāiesākas ar kārtējo problēmu aktivizēšanos.

Sākumā būtu jānāk nervozitātei un nemieram risinot kādus ar personu brīvībām saistītus jautājumus. Iespējams represijas pret protestētājiem. Ko iespējams būs izraisījusi vai izraisīs neziņa kā tikt galā ar tiem, kas pastāv par vērtībām. Pašam Putinam var likties, ka viņš ļoti prasmīgi tiek ar saviem pretiniekiem galā, taču realitātē tas var izvērsties par bezemociju apspiešanas pasākumu.

Ja tas neietekmēs būtiski Putina pašsajūtu un neradīs bezspēku, tad tas noteikti radīs apjukumu, par to kā tikt galā ar visiem pienākumiem un visām nekārtībām. Var rasties tāda situācija - kamēr lāpi vienu caurumu ciet, izplīst nākamais, un tas nekādi nebeidzas. Var likties, ka notiekošais vispār nekad nebeigsies. Tāds kā nepārejošs reibonis. Mēģinot kaut ko darīt lietas labā, attiecīgās struktūras var steigā censties saukt pie atbildības “vainīgos” un pa ceļam sastaptos. Tas savukārt, Putinā var radīt lielas svārstības un neziņu kā rīkoties tālāk. No vienas puses gribēsies aktīvi rīkoties, bet no otras puses var šķist, ka nepietiek jaudas vai, ka līdzšinējās iestrādes tajā brīdī vairs nestrādā.

2023.gada septembra pēdējā dekāde Putinam var iezīmēties ar šo sajūtu, ka nekas nestrādā, viņa centieni saskaras ar daudz šķēršļiem. Es domāju, ka katram dzīvē ir bijusi situācija, kad liekas, ka tu netiec līdzi laikam, vienalga vai zināšanās, tehnoloģiju izpratnē un to pielietošanā, vai kādās citās sfērās. Tas var radīt satraukumu un dusmas, utmldz. Šis brīdis Putinam iezīmējas tāds, ka viņš nemāk nolasīt laiku un nemāk izdarīt pareizos soļus. Protams, filozofisks jautājums - kas ir “pareizie soļi” Putina gadījumā?!

Astrologs uzsver, ka atšķirībā no augusta, septembris Putinam pamatā solās būt grūts.

Šī pati mēneša pēdējā dekāde nāks ar jau augstāk pieminēto norieta pēdējās fāzes aktivizēšanos. Šoreiz gan tā neliekas tik intensīva kā jūlija beigās. Šis laiks Putinam izskatās, ka nāks kā pārgrupēšanās laiks, piespiedu kārtā gan. Iespējams, ka šis var būt tas brīdis, kad Putins mēģinās reāli paskatīties uz esošo situāciju un kā tāds ievainots dzīvnieks mēģinās par visām varītēm izdzīvot (sagalbajot savu statusu), jo uzreiz pēc šīs spriedzes nāks pārdomu laiks. Būs aktivizēti jaunu ideju un plānu radīšanas punkti viņa horoskopā. Slepeni, protams. Ko zinās tik uzticamākie domubiedri.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas