Anna Sedokova nokrīt uz skatuves un paziņo, ka beidz lietot alkoholu

tautaruna.lv 30.augusts 2023, 3:00
 
Tass/Scanpix/LETA
Ukraiņu izcelsmes dziedātāja, basketbolista Jāņa Timmas sieva Anna Sedokova nonākusi kārtējā nepatīkamajā situācijā, ko aktīvi apspriež sociālajos tīklos. Interneta lietotāji uzskata, ka dziedātājai ir problēmas ar alkoholu.

Iemesls tam ir video no Annas nesenā koncerta Maskavā, kura laikā dziedātāja vairākas reizes nokrita uz skatuves.

Avoti stāsta, ka tas noticis arī aizkulisēs, un, kad zvaigzne iznāca dziedāt publikas priekšā, viņa nevarēja trāpīt nevienā notī, kā arī uzvedās dīvaini.

Pēc tam māksliniece negaidīti paziņoja, ka tagad pārtrauc lietot alkoholu un pat lejupielādēja programmu, kas izseko šos mirkļus.

Turklāt sociālajos tīklos Anna sākusi jokot par skaidru prātu. "Nē, toomēr, kad es griezu Hektoram matus ar glāzi vīna, sanāca kaut kā labāk. Tas ir viens no mīnusiem, atsakoties no alkohola," sacīja Sedokova.

Tajā pašā laikā daži fani uzskata, ka kritiens nebūt nav saistīts ar alkoholu, bet gan ar to, ka Anna Sedokova pēdējās dienās nejūtas labi kājas savainojuma dēļ. Ārsti viņai ieteica uzlikt ģipsi un tā staigāt trīs nedēļas, taču viņa ieradās Maskavā uz koncertiem, un zvaigznei bija arī virkne filmēšanu, no kurām vienkārši nebija iespējams atteikties. Tāpēc caur sāpēm dziedātāja turpināja strādāt, raksta StarHit.

Starp citu, daži uzskata, ka Annas "alkoholisms" nav nekas vairāk kā kārtējais triks, lai piesaistītu uzmanību.

Patiešām, vasaras sākumā māksliniece pēkšņi sāka runāt par krīzi attiecībās ar savu jauno vīru Jāni Timmu. Pāris pat gatavojās šķirties, publicējot dīvainus ierakstus ar filozofiskiem citātiem un nodevības mājieniem.

Taču tad pagājušas tikai dažas dienas, kaislības norima, un Sedokova demonstrēja video, kā viņa guļ kopā ar savu vīru.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas