Ušakova video uzruna sanikno latviešus

tautaruna.lv 15.augusts 2023, 3:30
 
Mārtiņš ZILGALVIS, F64 Photo Agency
Eiropas Parlamenta deputāts Nils Ušakovs vietnē "Twitter" publicējis 16 minūšu garu video uzrunu par Krievijas pilsoņiem, kas dzīvo Latvijā - par mītiem un patiesībām. Tiesa, ieraksts izpelnījies daudz kritikas un nievas.

"Kas ir Krievijas pilsoņi, bijušie Latvijas pilsoņi un nepilsoņi? Vai viņi ir apdraudējums valsts drošībai, jo balsojuši par Putinu, pieņēmuši lēmumu paņemt Krievijas pasi naudas dēļ un nezin latviešu valodu? Vai tie ir pārsvarā veci cilvēki, no kuriem paspēja atteikties gan Krievija, gan Latvija? Mēģinājums ar skaitļiem un faktiem atbildēt uz jautājumu, kas un kāpēc notiek ar Krievijas pilsoņiem, kas dzīvo Latvijā?" vietnē "Twitter" raksta N. Ušakovs.

Arnolds: Viņi ir tās valsts pilsoņi, kas šobrīd veic neskaitāmus kara noziegumus savā kaimiņvalstī. Šie pilsoņi lielākoties ne tikai nenosoda šo savas valsts rīcību, bet to slavē un atbalsta.

Larry: Īsumā - "Rokas nost no vates"

Edgars: Pirmais skries ar puķem sagaidīt atbrīvotājus, okupants

Madara: Jūs aizmirstat vienu lielu un svarīgu niansi - pat ja mazākumtautības pārstāvim ir Latvijas pilsonība un ES pase tas absolūti nekādā mērā nenorāda uz viņa lojalitātes un patriotisma līmeni attiecībā pret Latviju.

Jānis: Ņil, nedzen zosis, tiem VECAJIEM cilvēkiem bija 30 (!!!) gadi, lai màcītos! Tā pa lielam, màcīties nekad nav par vēlu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:23

Jaunākās diskusijas