Laima Vaikule atklāj, kā zaudējusi vairākus miljonus dolāru kosmētikas biznesā Krievijā

tautaruna.lv 3.augusts 2023, 18:30
 
Scanpix
Dziedātāja Laima Vaikule, viesojoties Radio SWH raidījumā “Ar dziesmu par dzīvi”, stāstīja par saišu saraušanu ar mūziķiem un kolēģiem, kuri joprojām atbalsta Krieviju pēc tās iebrukuma Ukrainā. Slavenība arī atzina, ka zaudējusi vairākus miljonus kosmētikas biznesā Krievijā.

Vaikule uzsver, ka ir nodedzinājusi visus tiltus ar kolēģiem, kuri turpina atbalstīt Krieviju.

“Pat manā orķestrī bija mūziķis, kurš kopš Krimas aneksijas domāja citādāk nekā pārējie,” stāsta Vaikule, norādot, ka, sākoties karam, viņa šo mūziķi izslēdza no savas komandas.

"Es sapratu, ka viņš nevar būt ar mani. Viņš domā citādāk. Mūzika ir tāda lieta - vajag mīlēt to cilvēku, kas uz skatuves ir blakus,” teica dziedātāja. “Nācās šķirties no kolēģa, ar kuru kopā strādāju kādus desmit gadus. Starp citu, viņš ir no Ukrainas.”

Uz jautājumu, vai viņa arī īpašumu ziņā pilnībā pametusi Krieviju, Vaikule atbildēja, ka viņai tur nekad nav piederējuši īpašumi, taču, atsakoties no biznesa, viņa zaudējusi vairākus miljonus.

“Kad sākās karš, es vienkārši pametu biznesu, kas man bija Krievijā - saistībā ar kosmētiku. Viņi man bija parādā divus miljonus dolāru. Es vienkārši no tiem atteicos,” stāsta dziedātāja.

“Es nolēmu, ka ne visu pasaulē nevar nopirkt. Nauda nav galvenais. Tas ir svarīgi - īpaši vecumā.”

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:01

Jaunākās diskusijas