FOTO. Čaka ielas nokaltušie koki; "katrs tas pods rakstās ar 3 nullēm"

tautaruna.lv 3.augusts 2023, 10:30
 
pixabay.com
"X" ievietota fotogalerija, kurā uzskatāmi redzams, ka kastēs iestādītie koki neaug, bet gan nīkuļo un nokalst vienas vasaras laikā. Cilvēki grib zināt: kāpēc viņu nodokļos samaksātā nauda tiek šādi izšķērdēta, turklāt nodarīts pāri arī dzīvam kociņam.

Ieraksts "X": "Uzmanību! Laiks lielākam pavedienam par Čaka ielas kokiem Šodien nogāju Čaka ielu un nofotografēju visus kokus kastē. Lūk, pievienojies man un iesim cauri soli pa solim kopā. Laicīgi atvainojos gan par vājo bilžu kvalitāti, gan par manu vājo humoru."

"Vienalga, situāciju uz Čaka ielas jūs varat redzēt paši. Šī ir otrā reize, kad koki ir nomainīti un šī nav vasara ar tropiskām naktīm un dienām, kad rezultātu varētu novelt uz klimata anomālijām. Esošais rezultāts ir vnk Rīgas domes nolaidība. Kuru politisko te vainot - to lemiet paši.

Komentētāji piekrīt autora skarbajam vērtējumam par Rīgas domes bezatbildīgo attieksmi gan pret naudu, gan dzīvo dabu.

"Tajā pašā laikā Brīvības ielā liepas brēktin brēc pēc arborista. Pilsētas apstādījumi nekad nav bijuši tik trūcīgi un nolaisti."

"Tās ir klimata izmaiņas un krīze (sarkasms). Tas gan tika paredzēts, bet dāmas no Pro nedzirdēja. ''Asins pa degunu'' bija vajadzīgi koki un viss! Katrs tas pods rakstās ar 3 nullēm plus apsaimniekošana."

"Pavedienā pietrūka ciparu, cik liela budžets tika pagājušajā un šajā gada atvēlēts šim radošajam eksperimentam? Ideja gan kokiem, gan stabiņiem jau nav slikta, bet ir acīmredzams, ka pakaļas nevelk tos īstenot."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:02

Jaunākās diskusijas