Diāna Galante mammas dēļ mainījusi savu dzīvi

tautaruna.lv 3.augusts 2023, 3:30
 
Ekrānuzņēmums
Pirms vairāk nekā 10 gadiem Inese Galante uzrunāja savu meitu Diānu Galanti palīdzēt ar festivāla "Summertime" organizēšanu. Lai gan sākumā šķita, ka šis lēmums viņu ietekmēs īslaicīgi, Diāna mammas dēļ pārvācās uz Latviju un mācījās visu no nulles, kļūstot par festivāla direktori. Šis būs festivāla noslēdzošais gads.

Izcilā operdziedātāja Inese Galante jau septiņpadsmito reizi rīkos savu mūzikas festivālu “Summertime”, taču šis gads būs pavisam īpašs, jo kā vēsta pasākuma organizatori, tas būs pēdējais. Operdziedātājas meita Diāna ir šī festivāla direktore un atzīst, ka sākotnēji vēlējusies mammai tikai palīdzēt ar rīkošanu uz kādu laiku, nedomājot, ka tie būs vienpadsmit gadi, kuru laikā viņai nāksies mainīt savu dzīvi pilnībā.

Tas mainīja manu dzīvi, un jāsaka paldies mammai, ka viņa man uzticējās. Šis festivāls ir bijusi liela mācība man, kura laikā ieguvu pieredzi strādāt ar burvīgiem cilvēkiem.

Sākotnēji Diāna bija plānojusi palikt Latvijā tikai uz vienu gadu, taču dzīve izspēlējusi savas kārtis, un viņa godam festivālu ir organizējusi jau vienpadsmit gadus.

Šobrīd viņa ar gandarījuma sajūtu atskatās uz pieredzes bagātiem gadiem festivāla organizēšanā un no 10.-13. augustam gaida ikvienu izcilas mūzikas cienītāju, lai festivālu "Summertime - aicina Inese Galante" aizvadītu pēdējo reizi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:54

Jaunākās diskusijas