Katrīnes Vasiļevskas izteikumi saceļ vētru tviterī

tautaruna.lv 7.jūlijs 2023, 1:30
 
Ekrānšāviņš
Influencere Katrīne Vasiļevska tikko ir kļuvusi par precētu sievu. Katrīne atklāj, kādas mūsdienās ir aptuvenās kāzu ceremoniju izmaksas un izrādās, šis prieks nemaz nav tik lēts, kā daudziem varētu šķist.

Portāls NRA jau rakstīja, ka Katrīne realitātes šova “Slavenības. Bez filtra” sižetā atklāja, kādas mūsdienās ir aptuvenās kāzu ceremoniju izmaksas un izrādās, šis prieks nemaz nav tik lēts, kā daudziem varētu šķist. Vairāk šeit.

Tikmēr vietnē "Twitter" pēc šiem sievietes izteikumiem sakusies plaša diskusija.

Kārlis: Var visvisādi izlīst, bet viss atkarīgs no tā, cik cilvēku. Mums bija drusku zem simts un teju puse no kāzu tāmes aizgāja tikai ēdienā un dzērienā (ieskaiti vēl apkalpojošajā personālā). Tas, kas tur rakstīts, pa lielam ir taisnība.

Millenian: Atslēgas vārds oriģināltvītà ir "kāzu organizatore". Pieņemu, ka kāzām zem 10k parasti neviens nealgo kāzu organizatores.

Anastasija: Kāzas ir nepamatoti dārgs pasākums - frizūra un tāda pati kāzu frizūra cenā var atšķirties pat uz 50%. Ja gribi sajusties dārgs, pieliec savām vārdam klāt "kāzu". Un kamerkāzas ne vienmēr sanāk mega lētāk, jo daudzas pozīcijas dārgas neatkarīgi no cilvēku skaita.

Operating: Man sanāca zem 1000, tā gan vairāk bija tāda svinīga pasēdēšana ar tuvākajiem cilvēkiem. Pat ja es būtu turbo-extroverts ar miljons draugiem es nezinu, kā iztērēt 100k uz kāzām, noalgot Latvijas hokeja izlasi, lai ar florbola nūjām attēlo spēli pret ASV? Nez...

Raivis: Man no šī visa vienmēr visvairāk interesē kāda velna pēc vajag +-100 viesus? Nafig tās 3.pakāpes māsīcas, uz kurām uzstāj omes, vai draugus, kurus redzi 3x gadā. Līdz 40 cilvēkiem ir optimāli.

Gundega: Nez, skatoties inflāciju, varbūt tā ir. Mums pirms 5 gadiem bija ap 3000 mazs, ekonomisks pasākums tikai ar tuvākajiem radiem. Fotogrāfs bija visdārgākais prieks. Viesu nama īre, ēdināšana, rotāšana maksā milzīgu naudu. Kleitas arī laikam lētās nepērk.

Ieva: Es labprāt iepazītos ar kādu pētījumu par korelāciju starp kāzu dārdzību un laulību ilgumu. Apkārtējo pieredze rāda neiepriecinošus secinājumus

Wiss: Nav nekā stulbāka, kā iebraukt parādos lai uzrīkotu kāzas. Sākt kopdzīvi ar speciāli uztaisītu problēmu

Kristīne: Es domāju, ka mēs kā sabiedrība esam gatavi pārskatīt, kas vispār ir 'normālas' kāzas. Ko tā baltā kleita vai bankets 100 cilvēkiem reāli mainīs attiecībās? Nesen ar draugu runājām, ka par tiem tūkstošiem labāk kaut ko sev nopirkt (piemēram, jaunu datoru).

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

7.jūlijs 2023

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:34

Jaunākās diskusijas