Populāra blogere zaudē savu 2 gadus veco meitu; bērns izkrita pa logu

tautaruna.lv 5.jūlijs 2023, 4:00
 
Ekrānšāviņš no Instagram
20 gadus vecā blogere Arina Šalnova kļuva slavena, publicējot mīļus video. Viņas video ar mazo Emīliju ieguva simtiem tūkstošu skatījumu, un viņas profila sekotāju skaits sasniedza pusmiljonu. Tomēr nesen viņu dzīve mainījās uz visiem laikiem.

Lai gan briesmīgā traģēdija notika vēl maijā, Arina Šalnova tikai tagad publiski par to pastāstīja. 2 gadus vecā Emīlija gāja bojā pēc izkrišanas no piektā stāva.

Incidents noticis maija beigās, meitenei tika konstatēti pieres kaula un parietālo zonu lūzumi, galvaskausa smadzeņu trauma un galvas smadzeņu pietūkums. Meitenīte pēc traģēdijas bija komā. Vairākas nedēļas ārsti cīnījās par viņas dzīvību, taču viņu pūles bija neveiksmīgas.

Emīlija nomira savā dzimšanas dienā.

Šalnova par notikušo pastāstīja savā Instagram. "Es nezinu, kā par to runāt, bet es zinu, kas man jāpasaka. Roka neceļas rakstīt. Es drebu. Es joprojām tam neticu, vienkārši nevaru pieņemt, ka es viņu vairs nekad neredzēšu, nedejošu ar viņu, neapskaušu, nenoskūpstīšu. Tagad es nedzīvoju, bet eksistēju. Es tik ļoti gribu būt blakus. Tu esi labākais, kas ar mani noticis visā manā dzīvē, un tā būs vienmēr, ” viņa rakstīja.

Tiesībsargājošās iestādes notikušo atzina par negadījumu, taču Šalnova joprojām vaino sevi, un, kā pati izteicās, vainos visu savu dzīvi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas