Latviešu astrologs precīzi prognozē Putina nākotni

tautaruna.lv 5.jūlijs 2023, 3:00
 
AFP/Scanpix/LETA
Pēc algotņu grupējuma "Vagner" dumpja Krievijā, astrologs Valters Šulcs atgādināja par savu 2022.gada martā izteikto astroloģisko prognozi attiecībā uz Krievijas prezidenta Vladimira Putina nākotni. Tajā tika minēts, ka tieši jūnijā "iespējams, ka var parādīties kāds, kas vēlēsies viņu atbrīvot".
Astrologs jau iepriekš paredzēja, ka jūnijā Putinam neklāsies viegli.

"Tālāk jūnija vidū, neskatoties uz to, ka visu jūniju Putinu var pavadīt liela pārliecības sajūta un viņam varētu likties, ka enerģijas pietiks visam, tomēr šī paša tranzitējošā Urāna radītais trādirīdis “darbā”, īpaši jūnija vidū, vieglas dienas nesola. Epicentrā būs paša autoritāte, reputācija, statuss. Tā kā man ir aizdomas, ka Putins turēsies pie sava troņa un varas pa visām varītēm, tad pieļauju, ka viņš diez vai labprātīgi vēlēsies, lai viņš tiktu atbrīvots no sava amata. Ak, šī atbrīvošana. Nāk tagad paša virzienā. To saku, jo labvēlīgos vai vēlamos apstākļos šī aspekta iespaidā rodas iespējas atbrīvoties no kaut kādas atbildības, kas dzīvē ir kļuvusi par grūtu vai nospiedošu. Tad nu Putina gadījumā, šeit iespējams, ka var parādīties kāds, kas vēlēsies viņu atbrīvot un ieņemt viņa vietu vai radīsies situācija, kur piemēram jau plašāks loks sāks veidot kaut kādus konkrētus pasākumus vai paust vēlmi prezidējošo diktatoru atbrīvot no saviem pienākumiem un statusa. Vadoties pēc pārējiem rādījumiem šajā laikā Putina horoskopā, domāju, ka viņš vēl noturēsies, jo jūnijs noslēgsies ar ego un ambīciju stiprinošiem Marsa tranzītiem, kad Putins var skaidri visiem norādīt, kurš ir boss un noteicējs."

Arī jūlijā astrologs mierīgas dienas Putinam nesola.

"Jūlijā lielākoties lietu kārtošana izskatās, ka paies tādā mērenā spriedzes vai intensīvā spriedzes līmenī. Pārsvarā rosoties bez manāmiem panākumiem, mēģinot risināt visāda veida problēmas un grūtības."

Jau vēstīts, ka algotņu grupējuma "Vagner" vadītājs Jevgeņijs Prigožins piektdienas vakarā paziņoja, ka "Vagner" algotņi no Ukrainas iegājuši Krievijā un dodas uz Maskavu nolūkā gāzt Krievijas militāro vadību. Algotņi pārņēma savā kontrolē Rostovu pie Donas un ceļā uz Maskavu grupējuma kolonnas sasniedza Voroņežas un Ļipeckas apgabalus, savukārt Maskavā tika veikti pasākumi pilsētas aizsardzībai. Taču sestdienas vakarā Prigožins paziņoja, ka vagnerieši pārtrauc virzīties uz Maskavu un dodas atpakaļ.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas