"Lūdzu, izbeidziet šo!", "Kas tas par vājprātu!"; cilvēki pārskaitušies par skatu pie Mežaparka estrādes

tautaruna.lv 5.jūlijs 2023, 10:16
 
Gints Ivuškāns/F64
Šobrīd dziesmu svētku dalībniekiem ir spraigs mēģinājumu laiks. Tiesa, prieku par kopā būšanu un svētku atmosfēru bojā dažādas nelāgas situācijas. Piemēram, vakar Mežaparkā, lai varētu paēst, rindā svētku dalībniekiem bija jāgaida aptuveni 2 stundas.

Cilvēkos dusmas radījis arī fakts saistībā ar izsniegtajām ūdens pudelēm - tās strikti aizliegts ienest estrādē. Tad nu veidojas pudeļu krāvumi....

"Es joprojām par tām ūdens pudelēm. Absurds turpinās. Mangaļu ūdens pudele, kuru izsniedz Mežaparka estrādē dziedātājiem par brīvu, iznākot ārā no teritorijas, atpakaļ ar to vairāk ienākt nedrīkst. Vai nu izdzer vai atstāj. Un estrādē paņem jaunu. Lūdzu, izbeidziet šo!" raksta Kristīne. Viņas iepriekšējais ieraksts vietnē "Twitter" arī šo pašu tēmu: "Gājienā paņēmu Mangaļu ūdens pudeli, ko piedāvā dalībniekiem bez maksas. Atklāšanas koncertā pie ieejas man tas šķidrums ir jāizlej, lai iekšā paņemtu jaunu pudeli. Izšķērdība? Kāpēc tā jādara?"

Janīna: Es teiktu paldies par sabojātiem svētkiem un brauktu mājās. Tad jau tie ir dresēti "svētki"

Modris: Bagāta valsts !!!! Varam atļauties

Ilze: Ja visi izlasītu noteikumus un tos ievērotu,šādas situācijas nerastos.

Aina: Kas notiek Latvijā? Kad beigsies stulbu un debīlu noteikumu ražošana !

Inese: Tas bija tik šausmīgi stulbi, ka pat sadusmoties nav iespējams, vienkārši smieklīgi.

Voldis: Cik saprotu, tas alkohola dēļ, ko mēdza slēpt ūdens pudelēs. Bet var taču redzēt, vai pudele atvērta. Jeb baidās, ka šķidrums nomainīts ar šļirces palīdzību? Tak tās caurumiņu arī var redzēt un pārbaudīt saspiežot. .

Rudīte: Ļoti savàdi ūdeni ņem nost, rindā jàstàv, lai tiktu pie ūdens kolektīvu dalībniekiem. Ja nepaspēji piepildīt ūdeni līdz mēģinàjuma sākumam, nekà, jo mèģinàjumu kavēt nedrīkst. Ja slàpst un nevari paspèt piepildīt unikālās pudelītes....atbilde no organizatoriem - ej un nopērc

"Te kādam ir jādemisionē... Kas tas par vājprātu... Ņem nost ūdens pudeles, ieejot estrādē... Pusdienas arī nebaudāmas..."

Organizatori gan aizgultnēm stāsta - tas viss rūpēs par dalībnieku veselību.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:16

Jaunākās diskusijas