Krauklis kritizē jaunās Valkas vadības lēmumu

tautaruna.lv 5.jūlijs 2023, 5:00
 
Oksana Džadana/ F64
Bijušais Valkas domes priekšsēdētājs Vents Armands Kraulis vietnē "Twitter" nopēlis jaunās Valkas vadības lēmumu.

"Jaunā Valkas vadība nolēmusi, ka Tūrisma informācijas birojs svētdienās nestrādās, tas nekas, ka ir tūrisma sezona un, ka tur var iznomāt 40 velosipēdus, izbraucienu ar sliežu velosipēdu, spēlēt robežminigolfu (nesen atklāts). Toties strādās pirmdien, ģimenēm ļoti "ērti"," ironizē V. A. Krauklis,

Arī citi cilvēki komntāros norāda - ir neloģiski, ka tūrisma informācijas biroji brīvdienās nestrādā un šāda situācija nav tikai Valkā.

Kā vēstīts, 18.maijā Valkas novada domes ārkārtas sēdē seši opozīcijas deputāti - Zariņš, Kristaps Sula, Guntis Albergs, Dace Bašķe, Birkavs, Juris Žurovičs - un trīs neatkarīgie deputāti - Vesingi, Avote un Jānis Anže - nobalsoja par pašvaldības priekšsēdētāja Kraukļa atcelšanu no amata. Viņi savu lēmumu pamatoja ar uzticības zaudēšanu Krauklim.

Jau pagājušajā vasarā vairāki Valkas novada pašvaldības domes deputātiem, parakstot attiecīgu iesniegumu, pieprasīja domes priekšsēdētāja atbrīvošanu no amata. Tomēr toreiz par viņa demisiju nobalsoja vien seši no 15 deputātiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas