Samanta Tīna no vardarbīgām attiecībām izglābj Alisi Haijimu

tautaruna.lv 16.aprīlis 2023, 12:22
 
Dmitrijs Suļžics/F64
Šova "X Faktors" pirmās sezonas viena no spilgtākajām māksliniecēm bija Alise Haijima, kuru sabiedrība iepazina, kā jaunatklāto latviešu mūziķi ar japāņu asinīm.

360TV šova "Pasaki to skaļi" Haijima atklāja, ka reiz bijusi vardarbīgās attiecībās, no kurām viņu paglāba tieši Samanta Tīna. Kā atklāja Alise, viņas tā laika draugs gribējis izbeigt viņas karjeru, pretēji pašas Alises muzikālajām iecerēm un tālākajiem nākotnes mērķiem. Un kādā no tām reizēm, Samanta bijusi lieciniece šīm vardarbīgajām attiecībām, esot blakus pārim.

"Milzīgs paldies ir jāsaka tev, ko tu pati iespējams neapzinies. Pāris gadus atpakaļ, kad man bija iespēja tev piedziedāt bekvokālos, es tajā laikā biju vardarbīgās attiecībās, kur puisis gribēja mani izvilkt no mūzikas. Viņš teica, lai es sēžu mājās, lai esmu tikai mājsaimniece. Taču tieši tu biji tā, kas viņam sejā pateica - ja tu gribi sev meiteni, dziedātāju, tad tu viņu arī gaidīsi mājās. Un toreiz, kad arī ģērbtuvē tu redzēji, ka viņš pret mani neattiecas īsti smuki, tu parādīji man, ka nedrīkst ļaut, lai viņš kāptu uz galvas. Tu aizstāvēji mani." :emocionāli atklāja māksliniece, veltot pateicību Tīnai. Uz ko arī Roberto sariesās asaras acīs.

Raidījuma izskaņā Haijima nonāca pie secinājuma, ka viens padoms var mainīt visu dzīvi. Iesakot arī citām mūziķēm pastāvēt par sevi un ieklausīties padomos.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:54

Jaunākās diskusijas