Šīm horoskopa zīmēm maijs var būt pavisam neveiksmīgs mēnesis

tautaruna.lv 16.aprīlis 2023, 9:20
 
pexels.com
Astrolgi izceļ divas horoskopa zīmes, kurām maijs var būt pavisam neveiksmīgs, izaicinājumiem pilns mēnesis, vēsta "Readers Digest".

Skorpions

Šai zodiaka zīmei maijs būs viens no visizaicinošākajiem un grūtākajiem mēnešiem šajā gadā. Skorpioniem patīk visu savā dzīvē kontrolēt, bet maijā kontrole izies ārpus rāmjiem. Nekas nenotiks Skorpionam pa prātam un viņam nākies saskarties ar dažādām izaicinošām, neparedzamām situācijām, kas atstās rūgtu pēcgaršu. Tomēr par spīti visām likstām, Skorpioniem īsta veiksme uzspīdēs tieši novembrī, atliek vien gaidīt gada izskaņu.

Ūdensvīrs

Ūdenvīriem ir jābūt īpaši pacietīgiem, jo nākamais mēnesis un jūnijs būs īpaši izaicinoši. Šajos mēnešos pastāv iespēja, ka Ūdensvīri izjutīs pārliecības trūkumu, jo nekas nenotiks, kā plānots un iecerēts. Šajā laikā Ūdensvīriem ir jābūt īpaši uzmanīgiem ar savām finansēm, jo neapdomīgo tēriņu rezultātā varat piedzīvot naudas grūtības. Šajos mēnešos esat piesardzīgi arī ar dažādiem noguldījumiem, darba maiņu, jo tas viss var atstāt pavisam negatīvu ietekmi uz jūsu finansiālo situāciju.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:07

Jaunākās diskusijas