"Eirovīzijas" dēļ varētu apvienoties supergrupa, kura kopā nav uzstājusies jau 20 gadus

tautaruna.lv 16.aprīlis 2023, 14:23
 
ZUMAPRESS.com/Scanpix/Leta
Šogad Eirovīzijas dziesmu konkurss norisināsies Lielbritānijā, Liverpūlē. Katru gadu konkurss ir pārsteigumiem pilns, taču šis gads varētu būt pavisam īpašs. Uz lielās Eirovīzijas skatuves, kā viesmākslinieki, varētu kāpt Lielbritānijas supergrupa, kura nav uzstājusies pēdējos 20 gadus, ziņo "The Sun".

Hitu "Relax", "The Power Of Love" un "Two Tribes" autori, grupa "Frankie Goes To Hollywood", iespējams, pēc 20 gadiem apvienosies un atkal kāps uz skatuves.

Kā tiek ziņots, tad grupas dalībniekiem konkursa organizatori izteikuši lūgumu, vai viņi varētu uzstāties Eirovīzijas dziesmu konkursā.

Izrādās, ka Liverpūle, vieta, kur norisināsies starptautiskais konkurss, ir grupas dzimtā pilsēta. Tieši tāpēc viņu uzstāšanās organizatoriem šķiet īpaši nozīmīga.

Kāds mūzikas eksperts paudis, ka konkursa organizatoriem nebūs viegli pārliecinā grupu atkal uzstāties. "Eirovīzijas organizatori viņus ir ierindojuši vēlmju saraksta augšgalā un jautājuši, vai viņi apsvērtu iespēju uzstāties. Grupa kopā ar solistu Holiju nav uzstājusies vairāk nekā 20 gadus, tāpēc būs ļoti grūti viņus pierunāt."

"Eirovīzija [Eirovīzijas organizatori] cer, ka grupa pateiks jā, bet tas var nebūt tik vienkārši," pauda mūzikas eksperts.

Pēdējo reizi grupa uzstājās 2003. gadā. "Frankie Goes to Hollywood" bija angļu sintīpopa grupa, kas tika izveidota Liverpūlē 1980. gadā. Grupas pazīstamāko sastāvu veidoja Holijs Džonsons, Pols Raterfords, Pīters Gils, Marks O'Tūls un Braiens Nešs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:20

Jaunākās diskusijas