Jokdaris, cenšoties izjokot pilnīgu svešinieku, nonāk slimnīcā ar smagām traumām

tautaruna.lv 16.aprīlis 2023, 4:00
 
pexels.com
21 gadu vecais jūtuberis no ASV vārdā Taners Kuks "YouTube" platformā mēdz ievietot video, kuros izjoko svešiniekus. Bieži vien viņa izjokošana robežojas ar pilnīgu absurdu. Pa visam nesen jaunietis izjokoja kādu "Dulles Town Cente" iepirkšanās cetra apmeklētāju. Šis joks viņam beidzās ar hospitalizāciju, ziņo "Daily Star".

Jaunietis "YouTube" platformā ievieto dažādus piedienīgus un nepiedienīgus jokus. Visbiežāk viņš cenšas izāzēt pavisam nepazīstamus cilvēkus. Reiz, lai iegūtu popularitāti, viņš centās izjokot taksometra vadītāju tēlojot, ka viņam ir slikti, citā video viņš svešiniekus aicināja kailiem spēlēt spēli "Twister".

Taču pēdējais viņa joks beidzās teju letāli.

Kā vēsta mediji, tad Taners bija devies uz tirdzniecības centru, lai meklētu savu nākamo "upuri", kuru izjokot un joka brīdi nofilmēt. Viņš sastapa 31 gadu veco Alanu Koliju. Nav zināms kā Taners centās izjokot Alanu, taču viņam tas nemaz nepatika. "Es izspēlēju palaidnību un vienkāršu joku, bet šis puisis to neuztvēra labi," sacīja ievainotais jūtuberis.

Alans izvilka ieroci un sašāva 21 gadu veco jūtuberi vēderā. Jaunietis nekavējoties tika nogādāts slimnīcā. Jaunietis vairākas dienas uzturējās reanimācijas nodaļā, jo lode bija skārusi arī viņa aknas.

Šobrīd šāvējs ir aizturēts un viņš tiek apsūdzēts par ļaunprātīgu cilvēka ievainošanu, šaujamieroča izmantošanu noziedzīga nodarījuma izdarīšanā un šaujamieroča izmantošanā publiskā ēkā.

Likumsargi min, ka apšaudi izraisīja kautiņš, kas bija izcēlies abu puišu starpā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:43

Jaunākās diskusijas