Princis Harijs atzīstas narkotiku lietošanā

tautaruna.lv 9.janvāris 2023, 12:15
 
AFP/Scanpix/LETA
Princis Harijs nekad nav bijis pazīstams ar priekšzīmīgu uzvedību. Jaunībā viņš bieži bija pasaules mediju skandalozo virsrakstu varonis savu mīlas dēku un jautrību dēļ. Savā memuāros viņš nolēma neizlikties par labu zēnu.

Prese nokļuvusi kārtējais memuāru fragments, kurā princis Harijs atzīst: jā, pusaudža gados viņš lietoja nelegālās vielas un cieta no alkohola atkarības.

"Protams, toreiz es lietoju kokaīnu. Kāda cilvēka mājā nedēļas nogalē pēc medībām man piedāvāja "celiņu". Kopš tā laika esmu mēģinājis vēl vairākas reizes," grāmatu citē Sky News.

"Tas nebija īpaši jautri, un tas nelika man justies īpaši laimīgam, kā šķita, tas notika ar citiem. Bet tas lika man justies savādāk, un tas bija mans galvenais mērķis. Sajust. Būt atšķirīgam," raksta princis Harijs.

"Es biju 17 gadus vecs pusaudzis, gatavs izmēģināt gandrīz visu, kas mainītu iepriekš noteikto kārtību ... Vismaz es mēģināju sevi pārliecināt par to."

Harija atzīšanās dzeršanā un narkotiku lietošanā mudināja viņa tēvu Čārlzu nosūtīt dēlu uz Phoenix House UK narkotiku rehabilitācijas centru, vēsta Ok-magazine.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:05

Jaunākās diskusijas