"Biju šokā!" Reizenbergu pārsteidz džempera cena humpalās

tautaruna.lv 28.decembris 2022, 3:00
 
Romāns Kokšarovs/ F64Photo Agency
Tuvojoties Ziemassvētkiem, visai izteiksmīgas apģērbu pērles ar svētku tematiku atrodamas arī lietoto preču veikalos. Tiesa, viens no pasaulē labākajiem kokteiļu meistariem Andris Reizenbergs neslēpj pārsteigumu par to, cik maksājis Ziemassvētku džemperis humpalās.
"Šovakar devos uz vienu no "second hand" veikaliem Rīgā, jo man ieteica, ka tur esot lielā izvēlē Ziemassvētku džemperi. Iegādājos ļoti foršu, interesantu džemperi, izvēle liela, bet cena arī! Es pat biju šokā. Lūk tas ir reāls bizness!" mikroblogošanas vietnē twitter raksta A.Reizenbergs. Viņš arī paskaidro, ka ja kādreiz krekliņus lietoto apģērbu veikalā varēja iegādāties par santīmiem, tad tagad par konkrēto džemperi samaksājis 18 eiro.
"Arī jauni ir kā pa 19eur tā pa 1900eur :) Un ar humpīšiem ir tā, ka reizēm Tev šķiet ka samaksāji dārgi, bet reāli ir lēti, piemēram kaut kādi zīmoli :) Man laikam pēdējais Humpalu pirkums bija 15eur Tkrekls.Nu ja mēs runājam par adītu džemperi no normāla sastāva, tad zem 70eur veikalā nebūs" norādījis kāds ieraksta komentētājs.
"Šobrīd SecondHand veikali ir modes lieta un tas palīdz cenu celt. Vismaz rietumos pašlaik šī nozare ir uz viļņa,"skaidrojis kāds cits twitter lietotājs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:05

Jaunākās diskusijas