Kristīne Lindenblate atklāj, kāpēc izjuka viņas 22 gadus ilgusī laulība

tautaruna.lv 16.decembris 2022, 15:00
 
Ilze Zvēra/F64
Skaistumkonkursu rīkotāja Kristīne Lindenblate ar savu nu jau bijušo vīru pēc 22 laulības gadiem tomēr izlēma iet katrs savu ceļu. Kāpēc tā notika, Kristīne skaidro atklātā sarunā ar Valdi Melderi STV Pirmā! sarunu šovā “Kad viņas satiekas.’

“Visa mūsu dzīve 20 gadu garumā noritēja starp divām pilsētām - es dzīvoju Rīgā, viņš Ventspilī, tikāmies tikai nedēļas nogalēs. Man bija darbs, bērns, sports, konkursi, izglītošanās, dažādi notikumi - ļoti piesātināta dzīve, es pieradu pie tā modeļa, kad vīrietis ikdienā nav blakus. Un ar laiku nonāca līdz tam, ka mēs jutāmies vairs tikai kā radinieki, nevis vīrs un sieva.”

Tāpat Kristīne neslēpj, ka viņai ir savi tabu intīmās attiecībās, kurus nekad nepārkāpj: “Piemēram, sekss pa telefonu man nav bijis un arī nebūs, es to vispār nesaprotu. Tāpat - sekss trijatā - es uzskatu, ka tā ir tāda perversa izvirtība. Sievietei ir ļoti svarīgi, ka viņa savam vīrietim ir īpaša, un viņa to labi jūt - vai viņa viņam patiešām patīk, vai vajag tikai “nolaist tvaiku”.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:06

Jaunākās diskusijas