Reizenbergs komentē, vai restorānos jāatstāj dzeramnauda

tautaruna.lv 16.decembris 2022, 3:30
 
Romāns Kokšarovs/ F64Photo Agency
Pēdējo dienu laikā mikroblogošanas vietnē twitter notikusi plaša diskusija par to, vai restorānos būtu jāatstāj dzeramnauda. Savu viedokli šajā jautājumā izteicis arī kokteiļu meistars Andris Reizenbergs.
"Twitterī lasu diskusiju par dzeramnaudas atstāšanu restorānos. Tā ir izvērtusies augstos toņos. Man viedoklis ir šāds.Dzeramnaudas ir jāatstāj, tas tā ir bijis vienmēr un būs. Es dzeramnaudu atstāju arī citiem pakalpojuma sniedzējiem, kas nav Horeca," mikroblogošanas vietnē twitter norādījis A.Reizenbergs.

Viņš arī piebilst, ka saistībā ar šo piedzīvojis arī ne pārāk patīkamu situāciju Amerikā. "Starp citu, kad Amerikā restorānā atstājām dzeramnaudu 10% no rēķina, tad pie mums pienāca menedžeris un teica, ka saprot, ka mēs neesam vietējie un nezinām LA likumus, bet viņiem dzeramnauda esot 15%, lūdza piemaksāt. Tik dusmīgs es nebiju vēl bijis."

"Kuram deputātam Tu būtu gatavs atstāt dzeramnaudu?" pie mikroblogošanas vietnē twitter publicētā ieraksta A.Reizenbergam jautājis bokseris Kristaps Zutis.

"Kad es savulaik aktīvāk “aktierēju”, man samērā reguāri ziedu vietā jauka kundzīte nesa pīrāgus. Vienreiz termosu ar kotletēm, citreiz rasolu, zemenes, utt. Tas bija daudz jaukāk par dzeramnaudu," atklāj aktieris I.Rešetins.

"Un kur būs tās dzeramaudas, kad paslīdēs, samežģīs potīti un būs pāris nedēļas slimības lapas? Kā tad pēc tam rēķinus maksās? Priekšnieks no kabatas vidējo neiegūto dzeramnaudu tak nemaksās. Labāk, lai ir lielākas algas un bez šitiem pekstiņiem," savā viedoklī norāda kāds cits twitter lietotājs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:56

Jaunākās diskusijas