Miks Ozoliņš atklāj, kāpēc izjuka viņa attiecības ar meitiņas mammu Kimberliju

tautaruna.lv 10.decembris 2022, 19:50
 
Ekrānuzņēmums
“Kad tev piedzimst bērns, no tā brīža tu saproti, ka vairs neesi svarīgākais cilvēks uz pasaules. Tikai pēc viņas piedzimšanas es tā pa īstam sapratu, ko nozīmē beznosacījumu mīlestība” – ar tik aizkustinošiem vārdiem par savu meitiņu Aisliju kanāla 360TV raidījumā “Pasaki to skaļi” runā pēdējos gadus ASV dzīvojošais režisors Miks Ozoliņš. Viņš ir gan bijis klāt meitiņas dzimšanas brīdī, gan arī audzina viens pats kā pilna laika tētis.

Taču, kāpēc īsti izjuka viņa attiecības ar Aislijas mammu Kimberliju un cik labi pēc šķiršanās abi vecāki satiek?

“Esmu izteicies, ka Kimberlija pārstāja censties un kļuva vienkārša. Tas bija domāts vairāk radošā ziņā, nevis personiskā. Es biju cerējis, ka mums izveidosies tandēms arī mūzikas jomā - viņai ir lielas dotības šai jomā. Mēģināju viņu virzīt mūzikā, bet viņa kaut kā negribēja, un neko arī neizveidoja - nedz, kamēr bijām kopā, nedz vēlāk. Bet varbūt arī labi - tas acīm redzot nebija viņas ceļš. Tā kaut kā attālinājāmies. Taču attiecības mums ir labas, un meitas audzināšanas jautājumos arī labi saprotamies.”

Pēdējā laikā arī izplatījušās ziņas, ka ir kāda dāma, kas izslavētā brunču mednieka Ozoliņa sirdi saistījusi tā nopietnāk. Kas šai ziņā ir sakāms pašam Mikam un viņa tēvam Mārim Ozoliņam, kurš arī ir raidījuma viesis?

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:01

Jaunākās diskusijas